Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Skallfasetter

Skallfasetter

Drømmer du om et strålende smil? Da kan skallfasetter være løsningen for deg! Hos Clinica Smile tilbyr vi skallfasetter av høy kvalitet for å gi deg et naturlig og vakkert smil. Skallfasetter er tynne, skreddersydde porselensskall som festes på forsiden av tennene dine. De kan korrigere ujevnheter, misfarging, skjeve tenner og andre kosmetiske problemer, og skape et varig estetisk resultat.

Før du bestemmer deg for skallfasetter, er det viktig å gjennomgå en grundig konsultasjon og undersøkelse hos våre erfarne tannleger. Under konsultasjonen vil vi lytte til dine ønsker og behov, og utføre en omfattende undersøkelse av tennene og munnen din. Vi kan også benytte oss av avansert bildebehandling som OPG og 3Shape for å få et detaljert bilde av tannstrukturen.

Når vi har fått et helhetlig bilde av din munnhelse, vil vi diskutere skallfasetter som en behandlingsmulighet. Vi vil forklare prosessen i detalj, inkludert forberedelse av tennene, valg av farge og form, og selve påsettingen av skallfasettene. Vårt mål er å sikre at du føler deg trygg og informert før du tar beslutningen om skallfasetter.

En av fordelene med skallfasetter er at de er skånsomme mot tennene dine. Vi vil gjøre alt vi kan for å bevare mest mulig av den naturlige tannstrukturen din. I noen tilfeller kan det være nødvendig med tannfylling, rotfylling eller tanntrekking før påsetting av skallfasetter, men vi vil alltid diskutere alternative behandlingsmuligheter med deg.

Etter påsetting av skallfasettene vil du kunne nyte et strålende smil som kan vare i mange år med riktig pleie og regelmessige tannlegebesøk. Vårt erfarne team vil gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan du skal ta vare på skallfasettene og opprettholde god munnhygiene.

Ikke nøl med å ta kontakt med Clinica Smile for en konsultasjon om skallfasetter. Vi tilbyr også andre tannbehandlinger som tannbleking, tannimplantater, proteser, tannbroer og mye mer. Vårt mål er å gi deg et sunt og vakkert smil som varer livet ut.

Bestill din konsultasjon i dag og ta det første skrittet mot det perfekte smilet!

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!