Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Konsultasjon hos tannlege

En tannlegekonsultasjon er en avtale med en tannlege der pasienten kan diskutere eventuelle tannproblemer, få en kort undersøkelse ved behov og en vurdering av tannhelsen sin, og få råd om eventuell behandling som kan være nødvendig. Under konsultasjonen vil tannlegen vanligvis utføre en kort undersøkelse av tennene, tannkjøttet og munnen generelt, og gi pasienten informasjon om hvilke behandlingsalternativer som er tilgjengelige for å forbedre tannhelsen.  

Konsultasjon

Trenger du råd og veiledning før du bestemmer deg for behandling? Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon!

Undersøkelse

Inkluderer grundig sjekk av alle tenner, tunge og tannkjøtt med røntgenbilder.

All in one

Populær* Komplett undersøkelse med deep airflow rens inkl. scaler for å fjerne plakk og misfarging.

Informasjon

Direkt kommunikasjon med tannlegen

Tannlegen din vil gjerne vite hva du håper å oppnå gjennom tannbehandling. Ser du etter bedre munnhelse? Håper du å forbedre utseendet ditt gjennom tannregulering med invisalign, tannbleking eller annen kosmetisk tannbehandling? Tannlegen din vil vite hvorfor du søker tannpleie, og det er best for deg å være så ærlig som mulig slik at du både er på samme side og jobber mot de samme målene.

Panorama røntgenbilde

En panoramarøntgen, også kjent som panoramaradiografi, er et todimensjonalt bilde av hele munnen din. Den fanger opp overkjeven, underkjeven, tenner, tidsmessige kjeveledd (TMJ) og omkringliggende strukturer. Den gir en bred oversikt over tannhelsen din og er nyttig for å evaluere forhold som f.eks. påvirkede tenner, kjevebeinabnormaliteter, cyster, svulster og generell tann- og beinhelse.

Under en tannkonsultasjon med panoramarøntgen kan tannlegen:

 • Vurdere tilstanden til tennene dine: De kan undersøke tennene dine for hull, tannråte, brudd og andre problemer som kan kreve behandling.
 • Undersøke støttestrukturer: Røntgenbildet gjør det mulig for tannlegen å vurdere helsen til kjevebeinet, tannrøtter og det omkringliggende tannkjøttet.
 • Identifisere påvirkede tenner: Det hjelper til med å bestemme om noen tenner er påvirket eller ikke vokser ut på riktig måte.
 • Oppdage unormaliteter: Panoramarøntgen kan avdekke unormaliteter som cyster, svulster eller tegn på infeksjon i kjevebeinet eller andre strukturer.

Estetisk Konsultasjon

Diskusjon av estetiske tannbehandlingsalternativer: Det finnes ulike estetiske tannbehandlingsalternativer som kan forbedre utseendet på tennene dine. Dette kan inkludere tannbleking, tannrestaureringer som porselensfasetter eller skallfasetter, tannregulering, tannimplantater og andre kosmetiske prosedyrer. Tannlegen vil diskutere disse alternativene med deg og anbefale de som passer best til dine ønsker, behov, og budsjett, slik at du kan oppnå den strålende smilen du drømmer om.

Protetikk Konsultasjon

Diskusjon av protesetyper: Det finnes ulike typer tannproteser som kan brukes avhengig av dine spesifikke behov. Dette kan inkludere helproteser, delproteser, broer eller implantatbaserte proteser. Tannlegen eller tannprotesisten vil diskutere disse alternativene med deg og anbefale den mest hensiktsmessige protesen basert på din munnhelse, estetiske preferanser og budsjett.

Oral Kirurgi konsultasjon

Enten du har behov for fjerning av visdomstenner, fjerning av tannrot eller tannimplantater ser du kanskje ikke frem til din første konsultasjon. Hvis du føler deg nervøs, kan det å vite hva som vil skje under avtalen din hjelpe deg med å slappe av. Du vil sette deg ned med kirurgen din for å diskutere detaljene, inkludert hvordan du forbereder deg til prosedyren. Husk konsultasjon er helt gratis! Les mer om oral kirurgi.

Tannhelse Tips:

 • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
 • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
 • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
 • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
 • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
 • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
 • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Gratis konsultasjon

Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt på nettside eller ring oss på: Tlf: 22 23 33 33.