Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Tannbleking

Philips Zoom er et populært merke som tilbyr profesjonelle produkter og behandlinger for tannbleking. De er kjent for sin avanserte bleketeknologi og effektive resultater. Tannblekingsprosedyren bruker Zoom Advanced Power Chairside Lamp – som akselerere blekeprosessen – for å aktivere 6 prosent hydrogenperoksidbleking.

Tannbleking Klinikk

Populær* Tannbleking med Philips Zoom

Hjemmebleking

Philips nitewhite

Blekeskinner

Ønsker du skinner til hjemmebleking? Inkl. blekemiddel.

Tannbleking i Oslo

Drømmer du om et strålende hvitt smil? Vår tannbleking er den beste løsningen for deg! Hos oss tilbyr vi skånsom tannbleking både på klinikken og hjemme. Med vår effektive tannblekingstjeneste utført av erfarne tannleger, kan du få et hvitere smil på en trygg og skånsom måte. Utforsk våre prisgunstige alternativer for tannbleking og oppdag hvorfor vi er best i test. Bestill din konsultasjon i dag og få et strålende hvitt smil som varer!

Hvor mye koster tannbleking hos tannlegen?

Hos Clinica Smile tilbyr vi tannblekingstjenester til en gunstig pris av 3 750 kr. Få det hvite smilet du ønsker deg uten å belaste lommeboken!

Hvordan fungerer tannbleking?

Steg 1: Først skal tannlegen utføre en undersøkelse av  dine tenner og utføre rens ved behov før Zoom-blekingsprosessen. Det er viktig å fjerne plakk og matpartikler fra tennene, da det kan påvirke blekingsprosessen.

Steg 2: Tannlegene vil da plassere en retraktor i munnen din for å dekke tannkjøttet og leppene dine slik at bare tennene blir eksponert. Setter fyllings material over tannkjøttet for å beskytte og tannkjøtt. Bruk beskyttelsesbriller som et forebyggende tiltak for å beskytte øynene mot UV-stråler.

Steg 3: Zoom!
Blekingsprosedyren består av 4 steg, ca. 15 minutter, og starter med påføringen av blekegelen. Den forblir på plass for å virke i omtrent 15 minutter mens zoom-lyset aktiveres. Tannlegen din vil fjerne den gamle gelen etter hver økt og påføre et nytt lag med gel.Du vil bli overrasket over å se et hvitt, blendende smil på omtrent en time. Resultatene av denne prosedyren er veldig merkbare for noen pasienter, da det er mulig å oppnå opptil åtte nyanser lysere!

Hvor effektivt er tannbleking?

Philips Zoom WhiteSpeed: Philips Zoom WhiteSpeed er en tannblekingsbehandling som utføres av tannleger. Den bruker en gel basert på hydrogenperoksid og en LED-lys for å akselerere blekeprosessen. Behandlingen tar vanligvis rundt en til to timer og kan markant lysne tennenes farge.

Tannbleking med zoom

Er tannbleking bra for tennene?

Effektivitet og sikkerhet: Philips Zoom tannblekingsprodukter og behandlinger regnes generelt som trygge og effektive når de brukes i samsvar med instruksjonene. Det er imidlertid viktig å rådføre seg med en tannlege før du gjennomgår noen tannblekingsbehandling for å sikre at den passer for din munnhelse og for å adressere eventuelle bekymringer du måtte ha.

Kontraindikasjoner

Zoombleking er tryg behandling for de fleste. Men det finnes årsaker og kontraindikasjoner for de kan ikke få tannbleking:

 • Ubehandlede karies.
 • Alder under 18 år.
 • Dypt eksponerte tannhalser.
 • Betennelse tilstandander i tannkjøttet.
 • Graviditet og amming.
 • Allergisk mot oksidanter.
 • Store skader på tannemaljen.
 • Under kreft behandling eller hudkreft

Resultater

Husk at individuelle resultater kan variere avhengig av tennenes opprinnelige farge, typen behandling som brukes, og dine munnhygienevaner. Det er også viktig å følge riktig tannpleiepraksis, som regelmessig børsting, bruk av tanntråd og tannlegebesøk, for å opprettholde blekeresultatene og generell munnhelse.

Tannhelse Tips:

 • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
 • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
 • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
 • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
 • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
 • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
 • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!