Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

Tannbleking

Philips Zoom er et populært merke som tilbyr profesjonelle produkter og behandlinger for tannbleking. De er kjent for sin avanserte bleketeknologi og effektive resultater. Tannblekingsprosedyren bruker Zoom Advanced Power Chairside Lamp – som akselerere blekeprosessen – for å aktivere 6 prosent hydrogenperoksidbleking.

Tannbleking i Oslo

Drømmer du om et strålende hvitt smil? Vår tannbleking er den beste løsningen for deg! Hos oss tilbyr vi skånsom tannbleking både på klinikken og hjemme. Med vår effektive tannblekingstjeneste utført av erfarne tannleger, kan du få et hvitere smil på en trygg og skånsom måte. Utforsk våre prisgunstige alternativer for tannbleking og oppdag hvorfor vi er best i test. Bestill din konsultasjon i dag og få et strålende hvitt smil som varer!

Hva er Tannbleking?

Tannbleking er en populær estetisk behandling designet for å fjerne misfarging og gulhet i tennene, og gjenopprette deres naturlige hvithet. Denne prosessen er ideell for de som ønsker å forbedre sitt smil estetisk. Vår klinikk, Clinica Smile Tannlegesenter, spesialiserer seg på tannbleking med Philips Zoom, en ledende teknologi anerkjent for sin effektivitet og sikkerhet. Vi tilbyr en skånsom, men effektiv behandling som kan forvandle ditt smil og øke din selvtillit.

Hvordan fungerer tannbleking?

Steg 1: Først skal tannlegen utføre en undersøkelse av  dine tenner og utføre rens ved behov før Zoom-blekingsprosessen. Det er viktig å fjerne plakk og matpartikler fra tennene, da det kan påvirke blekingsprosessen.

Steg 2: Tannlegene vil da plassere en retraktor i munnen din for å dekke tannkjøttet og leppene dine slik at bare tennene blir eksponert. Setter fyllings material over tannkjøttet for å beskytte og tannkjøtt. Bruk beskyttelsesbriller som et forebyggende tiltak for å beskytte øynene mot UV-stråler.

Steg 3: Zoom!
Blekingsprosedyren består av 4 steg, ca. 15 minutter, og starter med påføringen av blekegelen. Den forblir på plass for å virke i omtrent 15 minutter mens zoom-lyset aktiveres. Tannlegen din vil fjerne den gamle gelen etter hver økt og påføre et nytt lag med gel.Du vil bli overrasket over å se et hvitt, blendende smil på omtrent en time. Resultatene av denne prosedyren er veldig merkbare for noen pasienter, da det er mulig å oppnå opptil åtte nyanser lysere!

Fordeler med Tannbleking hos Tannlege

Å velge tannbleking utført av profesjonelle tannleger gir overlegne resultater sammenlignet med over-the-counter alternativer. Vår klinikk bruker Philips Zoom-teknologi som gir rask og effektiv tannbleking under kontrollerte forhold. Dette sikrer ikke bare at resultatene er jevne og naturlige, men reduserer også risikoen for bivirkninger som tannfølsomhet og skader på emaljen.

Tannbleking med Philips Zoom

Philips Zoom-tannbleking er en avansert behandling som tilbyr raske og effektive resultater. Behandlingen, som koster 4500 kr, innebærer bruk av et spesielt lys som aktiverer blekemiddelet, noe som betydelig forbedrer effektiviteten av behandlingen. Denne metoden er ideell for de som ønsker umiddelbare resultater og er en av de mest ettertraktede tannblekingsbehandlingene på markedet.

Hvorfor Bleke Tennene?

Et hvitere smil kan ha en betydelig innvirkning på både personlige og profesjonelle interaksjoner. Mange velger tannbleking for å bekjempe misfarging forårsaket av mat, drikke, røyking, eller som en naturlig del av aldringsprosessen. Et strålende smil kan forbedre selvbildet og bidra til et yngre og friskere utseende.

Er Tannbleking Trygt?

Tannbleking, spesielt når utført av kvalifiserte tannleger som våre hos Clinica Smile Tannlegesenter, anses som en trygg behandling. Vi bruker kun godkjente blekemidler og følger strenge prosedyrer for å sikre at behandlingen er både trygg og effektiv. Våre pasienter blir grundig informert om behandlingsprosessen og eventuelle forholdsregler for å minimere risikoen for ising eller andre bivirkninger.

Forberedelse til Tannbleking

Før tannblekingen starter, gjennomfører våre tannleger en fullstendig undersøkelse for å sikre at dine tenner er sunne og at tannbleking er et passende alternativ for deg. Dette inkluderer en vurdering av tannhelsen, identifisering av eventuelle problemer som karies eller tannkjøttbetennelse, og diskusjon av dine estetiske mål. Denne tilnærmingen sikrer at vi kan tilby en tilpasset behandling som møter dine individuelle behov.

Hvordan Tannbleking Utføres

Philips Zoom tannbleking utføres i våre komfortable klinikkinnstillinger. Behandlingen involverer påføring av et profesjonelt blekemiddel på tennene, etterfulgt av aktivering ved hjelp av en spesiell Zoom-lys. Denne prosessen tar vanligvis rundt en time, og du vil kunne se resultater umiddelbart etter behandlingen.

Vedlikehold Etter Tannbleking

For å bevare resultatene av tannblekingen, anbefaler vi at du følger en god munnhygiene-rutine og unngår mat og drikke som kan forårsake ny misfarging. Dette inkluderer vanlige syndere som kaffe, te, og rødvin. Vi anbefaler også regelmessige tannkontroller og rens for å opprettholde både tannhelsen og hvitheten i smilene.

Hvem Bør Unngå Tannbleking?

Selv om tannbleking er en trygg behandling for de fleste, er det visse situasjoner hvor det kan være uønsket eller upassende. Dette inkluderer gravide eller ammende kvinner, personer med alvorlige tannproblemer, som for eksempel store kariesangrep eller aktive tannkjøttbetennelser, og de som har hatt tidligere allergiske reaksjoner på blekemidler.

Resultater av Tannbleking


Resultatene fra tannbleking varierer fra person til person, men mange pasienter opplever signifikant forbedring i tennenes farge. Varigheten av resultatet avhenger av flere faktorer, inkludert din livsstil og munnhygienevaner. Vi gir også tips og råd om hvordan du kan opprettholde resultatene så lenge som mulig.

Kostnader og Finansieringsmuligheter


Vår Philips Zoom tannbleking er priset til 4500 kr. Vi tilbyr tydelige prisoverslag og informasjon om behandlingen, og kan hjelpe med å finne finansieringsalternativer hvis nødvendig. Vårt mål er å gjøre tannbleking tilgjengelig og overkommelig for alle våre pasienter.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!