Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Skallfasetter

Få et perfekt smil med Skallfasetter

Skallfasetter er en kosmetisk behandling som gir deg et perfekt smil på kort tid. Det er en tynn, skreddersydd skallformet protese som limes på overflaten av tennene for å dekke misfarging, skjevhet eller andre estetiske problemer. Behandlingen er smertefri og kan gi deg et varig og naturlig resultat.

Tannkrone

Inkludert Tannteknikerutgifter

Fasetter

Ønsker du fasetter? Bestill gratis estetisk Konsultasjon først.

Tannbro per ledd

Inkludert Tannteknikerutgifter

Informasjon

Fordeler med skallfasetter

Skallfasetter er en populær behandling fordi det kan gi deg et perfekt smil på kort tid. Her er noen av fordelene med å få skallfasetter:

 • Estetisk utseende: Skallfasetter kan gi deg et naturlig utseende på tennene og dekke misfarging, ujevnheter eller skader på tennene.
 • Smertefri: Behandlingen er smertefri og krever ingen bedøvelse.
 • Holdbarhet: Skallfasetter kan vare i mange år med riktig pleie og vedlikehold.
 • Enkelhet: Behandlingen krever kun to besøk hos tannlegen og kan gi deg et varig resultat.

Hva kan du forvente under behandlingen?

Før behandlingen begynner, vil tannlegen først gjennomføre en grundig undersøkelse av tennene dine og vurdere om skallfasetter er det beste alternativet for deg. Hvis det er tilfelle, vil tannlegen ta avtrykk av tennene dine og sende dem til et laboratorium for å lage skallfasettene. Når de er ferdige, vil du komme tilbake til klinikken for å få dem festet på tennene dine. Prosessen er smertefri og tar vanligvis bare noen få timer, slik at du raskt kan nyte resultatene.

Er skallfasetter riktig for deg?

Skallfasetter kan være en god løsning for deg hvis du ønsker å forbedre utseendet på tennene dine. De kan hjelpe med å rette opp tannfarging, skjevhet, størrelse og form. Men det er viktig å merke seg at skallfasetter ikke er det beste alternativet for alle. Din tannlege vil evaluere tennene dine og gi deg en anbefaling basert på dine unike behov og ønsker

Hva er fordelene med skallfasetter?

Skallfasetter har mange fordeler for tannhelsen og utseendet ditt. De kan forbedre tannfarging, reparere små skader på tennene og til og med beskytte tennene mot fremtidige skader. De er også en permanent løsning som kan vare i mange år med riktig pleie og vedlikehold.

Hva bør du gjøre etter å ha fått skallfasetter?

Etter at du har fått skallfasetter, vil tannlegen gi deg spesifikke instruksjoner for å ta vare på tennene dine. Du bør fortsatt børste og bruke tanntråd regelmessig for å holde tennene og skallfasettene rene og sunne. Du bør også unngå å bite eller tygge på harde gjenstander og unngå mat og drikke som kan misfarge tennene dine eller skade skallfasettene.

Tannhelse Tips:

 • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
 • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
 • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
 • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
 • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
 • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
 • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!