Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Biopsi

Tannlegebiopsi i Oslo

Biopsi utføres for å undersøke uvanlige vev eller lesjoner i munnhulen. Dette kan være nødvendig for å oppdage kreft, betennelser eller andre alvorlige tilstander. Hos Clinica Smile utføres biopsi av våre erfarne tannleger med nyeste teknologi og utstyr.

Konsultasjon

Ønsker du konsultasjon før du takker ja til en behandling? Bestill gratis konsultasjon.

Undersøkelse

Komplett undersøkelse med røntgen bilder

Biopsi

Biopsi/Eksisjon, Taking av prøver til laboratorieundersøkelser

Informasjon

Hva er biopsi?

Biopsi er en enkel og smertefri prosedyre der tannlegen tar en prøve av det uvanlige vevet eller lesjonen i munnhulen ved hjelp av en biopsinål. Prøven blir deretter undersøkt av en patolog for å bestemme om det er kreft, en infeksjon eller noe annet. Hvis det er nødvendig, vil våre tannleger gi deg videre henvisning til en spesialist for videre behandling.

Hvorfor er biopsi viktig?

Biopsi er viktig fordi den kan bidra til tidlig diagnose og behandling av alvorlige tilstander som kreft eller betennelser i munnhulen. Jo tidligere en tilstand oppdages, jo større er sjansen for fullstendig bedring. Biopsi kan også bidra til å bekrefte en diagnose og planlegge riktig behandling.

Hvordan forberede seg til en biopsi?

Før biopsi, vil våre tannleger utføre en fullstendig undersøkelse av munnen din og ta nødvendige røntgenbilder. De vil også gi deg spesifikke instruksjoner om hvordan du skal forberede deg på prosedyren. Dette kan inkludere å faste i noen timer før prosedyren eller slutte å ta visse medisiner. Sørg for å følge tannlegens instruksjoner nøye for å sikre best mulig resultat.

Hva kan du forvente under biopsi-prosedyren?

Biopsi er vanligvis en rask og smertefri prosedyre. Før prosedyren vil tannlegen gi deg en lokalbedøvelse for å minimere ubehag. Deretter vil de ta en liten prøve av det uvanlige vevet eller lesjonen ved hjelp av en biopsinål. Prosedyren tar vanligvis noen få minutter å fullføre.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Gratis Konsultasjon

Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt med oral kirurg spesialist Jaehyun Sim via nettside eller ring oss på:Tlf: 22 23 33 33.