Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

Tannbro

Tannbro-behandling i Oslo

Tannbro-behandling er en permanent løsning for manglende tenner som gir deg et strålende smil og bedre tannhelse. Hos Clinica Smile tilbyr vi skreddersydde tannbro-løsninger som passer for hver enkelt pasient. Vi benytter oss av moderne teknologi og avanserte materialer som sikrer deg en sikker og langvarig tannbro-behandling. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å få tilbake ditt selvsikre smil.

Informasjon

Hva er en tannbro-behandling?

Tannbro-behandling er en tannprotese som brukes for å erstatte manglende tenner. Tannbroen er festet til tennene på begge sider av det tomme rommet og fungerer som en bro som fyller ut gapet. Tannbro-behandling kan også forbedre tyggefunksjonen og hindre skjevhet i tannrekken, slik at du kan opprettholde en sunn og funksjonell munnhelse.

Undersøkelse hos Kirurg

Ta det første skrittet mot et varig smil med en tannimplantat-krone. Hos Clinica Smile tilbyr vi en komplett undersøkelse hos vår kirurgisk spesialist for kun 399,-. Dette sikrer at ditt tannimplantat og krone er optimalt tilpasset for langvarig kvalitet og komfort. Vår spesialistkompetanse garanterer de beste resultatene. Bestill din time i dag og gjenopprett ditt smil med tillit!

Hvem trenger en tannbro-behandling?

Tannbro-behandling er egnet for pasienter som har mistet en eller flere tenner på grunn av traumer, karies eller periodontal sykdom. Manglende tenner kan føre til dårlig tyggefunksjon, nedsatt taleevne og skjevhet i tennerekken. En tannbro-behandling kan bidra til å forbedre disse problemene og gi deg et bedre tannsett.

Hvordan fungerer tannbro-behandling i vår klinikk?

Hos CLINICA SMILE benytter vi oss av moderne teknologi og avanserte materialer for å skape en skreddersydd tannbro-løsning som passer for hver enkelt pasient. Vi utfører grundig undersøkelse og kartlegging av tennene dine før behandlingen starter. Deretter vil tennene på begge sider av det tomme rommet prepareres for å kunne feste tannbroen. Etter dette tar vi en avstøpning av tennene som blir sendt til et laboratorium for å lage den endelige tannbroen. Når tannbroen er ferdig, vil den bli festet til tennene dine ved hjelp av sementering.

Etter tannbro-behandling

Etter tannbro-behandling vil det være viktig å opprettholde god munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk for å sikre at tannbroen holder seg i god stand. Du bør også unngå hard mat som kan skade tannbroen. Med riktig omsorg kan tannbroen vare i mange år og gi deg et strålende smil og bedre tannhelse.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

Tannlege Konsultasjon

(✔) Snakk direkt med tannlegen

(✔) Få kostnadsoversikt fra tannlegen

(✔) Få nedbetalingsplan fra tannlegen