Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Tannbro

Tannbro-behandling i Oslo

Tannbro-behandling er en permanent løsning for manglende tenner som gir deg et strålende smil og bedre tannhelse. Hos Clinica Smile tilbyr vi skreddersydde tannbro-løsninger som passer for hver enkelt pasient. Vi benytter oss av moderne teknologi og avanserte materialer som sikrer deg en sikker og langvarig tannbro-behandling. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å få tilbake ditt selvsikre smil.

Konsultasjon: Tannbro

Ønsker du konsultasjon før du takker ja til en behandling? Hos oss er det alltid gratis konsultajson for ulike behandlinger.

Tannbro per ledd

Inkludert Tannteknikerutgifter

Osstem Implant

Tannimplantat er en moderne og sikker metode for å erstatte tapte tenner.

Informasjon

Hva er en tannbro-behandling?

Tannbro-behandling er en tannprotese som brukes for å erstatte manglende tenner. Tannbroen er festet til tennene på begge sider av det tomme rommet og fungerer som en bro som fyller ut gapet. Tannbro-behandling kan også forbedre tyggefunksjonen og hindre skjevhet i tannrekken, slik at du kan opprettholde en sunn og funksjonell munnhelse.

Hvem trenger en tannbro-behandling?

Tannbro-behandling er egnet for pasienter som har mistet en eller flere tenner på grunn av traumer, karies eller periodontal sykdom. Manglende tenner kan føre til dårlig tyggefunksjon, nedsatt taleevne og skjevhet i tennerekken. En tannbro-behandling kan bidra til å forbedre disse problemene og gi deg et bedre tannsett.

Hvordan fungerer tannbro-behandling i vår klinikk?

Hos CLINICA SMILE benytter vi oss av moderne teknologi og avanserte materialer for å skape en skreddersydd tannbro-løsning som passer for hver enkelt pasient. Vi utfører grundig undersøkelse og kartlegging av tennene dine før behandlingen starter. Deretter vil tennene på begge sider av det tomme rommet prepareres for å kunne feste tannbroen. Etter dette tar vi en avstøpning av tennene som blir sendt til et laboratorium for å lage den endelige tannbroen. Når tannbroen er ferdig, vil den bli festet til tennene dine ved hjelp av sementering.

Etter tannbro-behandling

Etter tannbro-behandling vil det være viktig å opprettholde god munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk for å sikre at tannbroen holder seg i god stand. Du bør også unngå hard mat som kan skade tannbroen. Med riktig omsorg kan tannbroen vare i mange år og gi deg et strålende smil og bedre tannhelse.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!