Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

All-On-4 Protese

All-On-4 Protese i Oslo

All-On-4 protese er en fast protese som festes på fire implantater. Denne behandlingen er ideell for pasienter som mangler alle tennene eller de som har alvorlige tannproblemer. Behandlingen gir et varig resultat som er estetisk og funksjonelt tilfredsstillende. Våre erfarne tannleger vil først evaluere din situasjon for å se om All-On-4 er den beste behandlingen for deg.

Konsultasjon: Protetikk

Ønsker du protese konsultasjon med prisoversikt?

Undersøkelse

Komplett undersøkelse med røntgen bilder

All-In-One * Populær

Førstegangsundersøkelse av nye pasienter. (OPG, tannrøntgen, undersøkelser og AirFlow rens)

Informasjon

Hva er All-On-4 protese?

All-On-4 protese er en tannprotese som er designet for å erstatte alle tennene i én kjeve. Denne protesen er festet på fire implantater som er satt inn i kjevebenet. Implantatene gir en solid base for protesen og gir mulighet for fast tannfeste. Dette gir pasienten en følelse av å ha sine egne tenner tilbake, samtidig som det gir estetisk og funksjonell støtte for en naturlig og strålende smil.

Symptomer som kan behandles med All-On-4

All-On-4 protese kan være det perfekte alternativet for deg hvis du lider av tannproblemer som avansert periodontitt, tannråte, eller manglende tenner. Pasienter med disse problemene kan ofte oppleve smerte, problemer med å tygge, dårlig ånde, eller generelt dårlig tannhelse. Våre tannleger vil evaluere din situasjon og gi deg den beste løsningen for dine behov.

Hvordan fungerer All-On-4 protese-behandlingen hos Clinica Smile?

Før behandlingen starter, vil våre tannleger utføre en grundig undersøkelse av din munnhelse. Deretter vil implantatene settes inn i kjevebenet for å gi en stabil base for protesen. Etter dette vil en midlertidig protese settes inn slik at du kan fortsette å spise og snakke normalt mens implantatene leges. Når implantatene har grodd, vil en permanent protese settes på plass. Våre tannleger vil sørge for at protesen passer perfekt og gir deg en naturlig og behagelig følelse.

Etterbehandling etter All-On-4 protese-behandlingen

Etter behandlingen vil våre tannleger gi deg råd og veiledning for å sørge for at du får mest mulig ut av din nye protese. Her er noen ting du bør være klar over når det gjelder etterbehandlingen:

 • Unngå hard mat og tyggegummi: De første ukene etter behandlingen bør du unngå hard mat og tyggegummi for å gi implantatene tid til å gro ordentlig fast.
 • Røyking: Røyking kan føre til dårligere sårheling og økt risiko for infeksjon, så det anbefales å unngå røyking både før og etter behandlingen.
 • Rengjøring: Det er viktig å opprettholde god munnhygiene for å unngå infeksjoner. Våre tannleger vil gi deg råd om hvordan du best kan rense protesen og implantatene.
 • Oppfølging: Vi vil følge opp behandlingen din og planlegge oppfølgingsavtaler for å sikre at protesen fungerer som den skal og at du er fornøyd med resultatet.

Vi vil også gi deg spesifikke instruksjoner og veiledning for å sikre at du får optimalt utbytte av din nye protese. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, er våre tannleger alltid tilgjengelige for å hjelpe deg.

Tannhelse Tips:

 • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
 • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
 • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
 • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
 • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
 • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
 • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!