Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

Tannimplantat-krone

Tannimplantat behandling i Oslo

Tannimplantat-krone er en behandling som brukes for å erstatte manglende tenner. En tannimplantat består av et titanfeste som settes fast i kjevebeinet og en kronisk som festes på toppen av festet. Dette gir en permanent erstatning for en manglende tann, som ser ut og føles som en naturlig tann. Hos CLINICA SMILE bruker vi kun de mest avanserte teknologiene og materialene for å sikre et holdbart og estetisk resultat.

Informasjon

Hva er fordelene med tannimplantat-kroner?

Tannimplantat-kroner kan gjenopprette tyggefunksjonen og smil for pasienter med manglende tenner. I motsetning til andre behandlinger, som broer eller proteser, er tannimplantater permanente løsninger som føles og ser ut som naturlige tenner. De er også enkelt å vedlikeholde, og pasienter kan fortsatt spise og snakke som vanlig

Undersøkelse hos Kirurg

Ta det første skrittet mot et varig smil med en tannimplantat-krone. Hos Clinica Smile tilbyr vi en komplett undersøkelse hos vår kirurgisk spesialist for kun 399,-. Dette sikrer at ditt tannimplantat og krone er optimalt tilpasset for langvarig kvalitet og komfort. Vår spesialistkompetanse garanterer de beste resultatene. Bestill din time i dag og gjenopprett ditt smil med tillit!

Hvem kan dra nytte av tannimplantat-kroner?

Pasienter som har mistet en tann på grunn av tannskade, tannråte eller tannsykdom kan dra nytte av tannimplantat-kroner. Imidlertid må pasientene ha et sunt tannkjøtt og god kjevebenstetthet for å kunne gjennomgå en tannimplantat-prosedyre. Våre tannleger vil undersøke tennene dine grundig og gjøre en vurdering for å avgjøre om tannimplantat-kroner er den rette behandlingen for deg.

Hvordan Vedlikeholde Tannimplantat-Kronen

Når du har fått tannimplantat-kronen, er det viktig å sørge for å ta godt vare på den for å sikre langvarig holdbarhet og funksjon. Her er noen tips for å vedlikeholde tannimplantat-kronen:

 • Børst tennene to ganger om dagen med en myk tannbørste og fluortannkrem.
 • Bruk tanntråd eller interdentalbørster for å rengjøre mellom tennene og implantatet.
 • Unngå å bruke tannpirkere eller andre skarpe gjenstander som kan skade tannkjøttet og implantatet.
 • Besøk tannlegen din regelmessig for å få undersøkt tannimplantatet og for å fjerne eventuelle tannstein eller plakk.

Tannhelse Tips:

 • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
 • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
 • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
 • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
 • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
 • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
 • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

Tannlege Konsultasjon

(✔) Snakk direkt med tannlegen

(✔) Få kostnadsoversikt fra tannlegen

(✔) Få nedbetalingsplan fra tannlegen