Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Tannimplantat-krone

Tannimplantat behandling i Oslo

Tannimplantat-krone er en behandling som brukes for å erstatte manglende tenner. En tannimplantat består av et titanfeste som settes fast i kjevebeinet og en kronisk som festes på toppen av festet. Dette gir en permanent erstatning for en manglende tann, som ser ut og føles som en naturlig tann. Hos CLINICA SMILE bruker vi kun de mest avanserte teknologiene og materialene for å sikre et holdbart og estetisk resultat.

Implantat Konsultasjon

Ønsker du konsultasjon før du takker ja til en behandling? Bestill gratis konsultasjon.

Undersøkelse hos kirurgen

Tannimplantat eller visdomstenner undersøkelse, konsultasjon med OPG hos oral kirurg.

Krone på implantat

Tannrone på implantat. Inkludert tannteknikerutgifter i prisen.

Informasjon

Hva er fordelene med tannimplantat-kroner?

Tannimplantat-kroner kan gjenopprette tyggefunksjonen og smil for pasienter med manglende tenner. I motsetning til andre behandlinger, som broer eller proteser, er tannimplantater permanente løsninger som føles og ser ut som naturlige tenner. De er også enkelt å vedlikeholde, og pasienter kan fortsatt spise og snakke som vanlig

Hvem kan dra nytte av tannimplantat-kroner?

Pasienter som har mistet en tann på grunn av tannskade, tannråte eller tannsykdom kan dra nytte av tannimplantat-kroner. Imidlertid må pasientene ha et sunt tannkjøtt og god kjevebenstetthet for å kunne gjennomgå en tannimplantat-prosedyre. Våre tannleger vil undersøke tennene dine grundig og gjøre en vurdering for å avgjøre om tannimplantat-kroner er den rette behandlingen for deg.

Hvordan Vedlikeholde Tannimplantat-Kronen

Når du har fått tannimplantat-kronen, er det viktig å sørge for å ta godt vare på den for å sikre langvarig holdbarhet og funksjon. Her er noen tips for å vedlikeholde tannimplantat-kronen:

 • Børst tennene to ganger om dagen med en myk tannbørste og fluortannkrem.
 • Bruk tanntråd eller interdentalbørster for å rengjøre mellom tennene og implantatet.
 • Unngå å bruke tannpirkere eller andre skarpe gjenstander som kan skade tannkjøttet og implantatet.
 • Besøk tannlegen din regelmessig for å få undersøkt tannimplantatet og for å fjerne eventuelle tannstein eller plakk.

Tannhelse Tips:

 • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
 • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
 • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
 • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
 • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
 • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
 • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Gratis konsultasjon

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!