Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

Invisalign

Invisalign i Oslo

Invisalign er en type tannregulering som bruker gjennomsiktige, avtagbare skinner i stedet for tradisjonelle tannreguleringsbraketter og ledninger.

Disse skinnene er spesialdesignet for å gradvis flytte tennene dine i ønsket retning og kan tas av når du spiser, børster tennene eller skal delta på spesielle anledninger. Med Invisalign kan du få en mer behagelig og diskret behandling for å oppnå et vakkert smil.

Invisalign Prosessen

1) Gratis Konsultasjon

Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

2) ClinCheck

Se på slutt resultat av dine tenner

3) 3shape

Digital scanning av dine tenner som sendes til invisalign

4) Utlevering av invisalign

Hos tannlege Seo-Ih Jon. 

Usynlig Tannregulering

Gratis Konsultasjon

Hos oss tilbyr tannlege Soi gratis konsultasjon til de som er interessert i usynlig tannregulering i voksen alder.

Tannlege Soi skal informere deg om behandlingen, om invisalign er riktig for deg eller ikke, før og etter bilder av tidligere pasienter og betalingsløsninger. Etter konsultasjon kan du velge om du ønsker å gå videre og starte behandlingen eller ikke. 

Usynlig Tannregulering

Invisalign ClinCheck

En digital skanning vil bli tatt av tennene dine, som vil bli brukt til å lage din helt egen ClinCheck.

Invisaligns smileprogramvare kan vise deg hvordan ditt nye smil vil se ut før du begynner behandlingen, slik at du kan ta en informert beslutning om Invisalign er den riktige typen behandling for deg.

Slik fungerer det:

Steg 1 | Konsultasjon

Først vil du møte vår erfarne tannlege, Dr. Soi, for en konsultasjon. Hun vil diskutere målene dine og undersøke tennene dine for å avgjøre om Invisalign er riktig for deg.

Steg 2 | Tilpasning

Deretter vil vi ta et nøyaktig avtrykk av tennene dine og bruke avansert teknologi for å utvikle et individuelt tilpasset sett med gjennomsiktige tannskinner.

Steg 3 | Behandling

Etter at tannskinnene er produsert, vil du komme tilbake til klinikken vår for å få dem plassert på tennene dine. Deretter vil du ha jevnlige oppfølgingsavtaler med tannlegen din for å sikre at behandlingen går som planlagt.

Hvor mye koster Invisalign usynlig tannregulering?

Vi tilbyr Invisalign-regulering til en konkurransedyktig pris på 35 000 kr. Våre erfarne tannleger vil tilpasse behandlingen etter dine individuelle behov og tannhelse for å gi deg den beste og mest nøyaktige prisen. Med Invisalign kan du oppnå et strålende smil på en skreddersydd og diskret måte.

Fordeler med usynlig tannregulering

Fordelene med Invisalign regulering med skinner er mange sammenlignet med tradisjonell fast regulering. Invisalign er lite synlig, noe som gjør den til et populært valg blant voksne pasienter. Behandlingstiden med Invisalign er kort, vanligvis bare noen få måneder, og skinnene gir bedre tilgang til tennene for enklere og mer effektivt renhold. De fleste opplever også minimalt ubehag, da Invisalign-skinnene påfører jevn belastning på tennene.

Se vår video om Invisalign-behandlinger på klinikken

Vi er stolte av å tilby Invisalign-behandlinger på vår klinikk, og vi vil gjerne vise deg hvordan det fungerer. Se vår informative video for å lære mer om prosessen og hvordan Invisalign kan hjelpe deg med å oppnå et strålende smil.

Usynlig Tannregulering

Utlevering av invisalign

Etter 3shape skanning er tatt, sendes den online fil til invisalign-laboratoriet hvor disse invisalign skinner lages med riktig passform og komfort i tankene. Det tar ca. invisalign ca. 2-3 uker for å levere til klinikken, og de fleste av våre pasienter får sine invisalign-brett på dette tidspunktet.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!