Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Behandling av tannverk

Effektiv smertelindring for tannverk i Oslo

Tannverk kan være en svært smertefull opplevelse. På Clinica Smile tilbyr vi effektive behandlinger for å lindre tannverk og gjenopprette tannhelsen din. Våre erfarne tannleger og spesialister bruker den nyeste teknologien og innovative behandlinger for å sikre at du får den beste omsorgen for tannhelsen din. Ta kontakt med oss i dag for å få hjelp med tannverk.

Konsultasjon

Trenger du råd og veiledning før du bestemmer deg for behandling? Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å hjelpe deg med å ta det rette valget.

Undersøkelse

Komplett undersøkelse med røntgen bilder

All in one * Populær

Førstegangsundersøkelse av nye pasienter. (OPG, tannrøntgen, undersøkelser og AirFlow rens)

Informasjon

Hva er tannverk?

Tannverk kan oppstå når nervene i tennene blir irritert eller skadet. Dette kan skyldes flere faktorer, som karies, tannskade, tannkjøttbetennelse eller andre tannsykdommer. Tannverk kan variere fra mild til alvorlig smerte, og det kan være ledsaget av andre symptomer som hevelse eller feber.

Symptomer på tannverk

Tannverk kan føre til en rekke symptomer, som varierer avhengig av årsaken til smerten. Vanlige symptomer inkluderer konstant eller pulserende smerte, følsomhet for varme eller kalde temperaturer, hevelse i tannkjøttet, hodepine og feber. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du søke tannlegebehandling så snart som mulig.

Behandlinger for tannverk

Det finnes flere behandlingsalternativer for tannverk, avhengig av årsaken til smerten. Karies eller tannskade kan kreve reparasjon av tannen, mens tannkjøttbetennelse kan kreve rensing av tennene og tannkjøttet. I noen tilfeller kan tannen også måtte fjernes. Hos Clinica Smile tilbyr vi effektive smertelindrende behandlinger, som rotfylling, tannuttrekning eller antibiotika.

Tannverk behandling på Clinica Smile

På Clinica Smile har vi et erfarent team av tannleger og spesialister som er godt trent i å diagnostisere og behandle tannverk. Vi tilbyr en rekke behandlingsalternativer for å lindre smerten og gjenopprette tannhelsen din. Vårt mål er å gi deg en behagelig og stressfri opplevelse, og vi bruker den nyeste teknologien og innovative behandlinger for å sikre at du får den beste omsorgen for tannhelsen din.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!