Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Tannkrone

Tannkroner i Oslo

Tannkroner er en type tannbehandling som innebærer å sette på en kunstig tannskall over en eksisterende tann for å reparere skade eller styrke tannen. Vi tilbyr en rekke materialer, inkludert porselen og keramikk, for å matche fargen og formen på dine naturlige tenner. En tannkrone kan også brukes til å dekke over en tann som har gjennomgått en rotfylling.

Konsultasjon

Ønsker du konsultasjon før du takker ja til en behandling? Bestill gratis konsultasjon.

Tannkrone

Inkludert Tannteknikerutgifter

Tannbro per ledd

Inkludert Tannteknikerutgifter

Informasjon

Hva er en tannkrone?

En tannkrone er en protese som dekker og beskytter hele den synlige delen av tannen. Tannkroner kan brukes til å reparere skadede, slitte eller svekkede tenner. De kan også brukes for å gi et estetisk løft til tennene dine. Tannkroner kan være laget av forskjellige materialer, inkludert porselen, keramikk, gull og andre metaller. Vi vil hjelpe deg med å velge riktig materiale for din situasjon.

Hvorfor trenger jeg en tannkrone?

Det kan være flere grunner til at du trenger en tannkrone, inkludert:

 • En tann er alvorlig skadet eller ødelagt på grunn av traume, karies eller annen sykdom.
 • En tann er svekket på grunn av omfattende tannråte eller tannslitasje.
 • Du har en misfarget eller misformet tann som du vil forbedre estetisk.
 • Du har gjennomgått rotbehandling, og tannen trenger en krone for å beskytte den.

Hvor lenge vil en tannkrone vare?

En tannkrone kan vare i mange år hvis den er godt tatt vare på. Det er viktig å opprettholde god munnhygiene og regelmessige tannlegetimer for å sikre at tannkronen holder seg sterk og sunn. Vi vil gi deg informasjon og råd om hvordan du kan ta vare på tannkronen din, og vi anbefaler også å unngå å bite i harde matvarer eller bruke tennene som verktøy, slik at du kan nyte den varige funksjonaliteten og estetikken til tannkronen din.

Er tannkroner smertefulle?

Nei, prosessen med å sette inn en tannkrone er vanligvis smertefri. Før prosedyren vil vi gi deg lokalbedøvelse for å sikre at du ikke føler smerte under inngrepet. Noen pasienter kan oppleve mild ubehag eller følsomhet i tennene i noen dager etter prosedyren, men dette vil avta over tid.

Tannhelse Tips:

 • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
 • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
 • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
 • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
 • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
 • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
 • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Gratis konsultasjon

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!