Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

Tannprotesebehandling

Tannprotesebehandling i Oslo

Hos Clinica Smile tilbyr vi tannprotesebehandlinger for pasienter som mangler en eller flere tenner. En tannprotese er en erstatning for tapt tannsubstans som kan være avgjørende for å bevare munnhelse og livskvalitet. Våre erfarne tannleger vil veilede deg gjennom hele behandlingsprosessen og tilby skreddersydde løsninger basert på dine individuelle behov.

Informasjon

Hvorfor velge en tannprotese?

Tapt tannsubstans kan føre til vansker med å tygge mat, redusert taleevne, endringer i ansiktstrukturen og lavere selvtillit. En tannprotese kan hjelpe deg med å gjenopprette normal funksjon og estetikk i tennene dine, samtidig som den kan forebygge tannproblemer og beskytte tannkjøttet mot skade, slik at du kan nyte et smil og en munnhelse i toppform.

All in One Undersøkelse

*Populaer (Komplett undersøkelse + Panoramarøntgen + Professjonell tannrens)

Komplett Tannhelsepakke: Få en grundig tannsjekk, supplert med panoramarøntgen for en omfattende oversikt over munnhelsen, etterfulgt av profesjonell tannrens for et friskere og sunnere smil.

Typer av tannproteser

Hos Clinica Smile tilbyr vi ulike typer av tannproteser, inkludert helprotese, delprotese, og broprotese. Helproteser er en komplett erstatning for alle tennene, mens delproteser og broproteser brukes for å erstatte en eller flere manglende tenner. Vi vil hjelpe deg med å velge den beste protesen basert på dine individuelle behov og ønsker.

Behandlingsprosessen

Behandlingsprosessen for tannprotesebehandling kan variere avhengig av typen protese og pasientens individuelle behov. Vanligvis starter behandlingen med en konsultasjon og undersøkelse, etterfulgt av avtrykk av tennene og design av protesen. Når protesen er ferdig, vil vi justere og tilpasse den for å sikre en perfekt passform og komfort.

Etterbehandling og vedlikehold

Etter tannprotesebehandlingen vil vi gi deg nødvendig informasjon og veiledning for å opprettholde god munnhelse og prolongere levetiden til protesen. Det er viktig å opprettholde god munnhygiene og besøke tannlegen jevnlig for å unngå tannproblemer og oppdage eventuelle problemer med protesen i tide.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

Tannlege Konsultasjon

(✔) Snakk direkt med tannlegen

(✔) Få kostnadsoversikt fra tannlegen

(✔) Få nedbetalingsplan fra tannlegen