Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

CBCT - avansert teknologi for nøyaktig tannbehandling

Få nøyaktig diagnose med vår CBCT-teknologi i Oslo

Vår CBCT-teknologi gir oss mulighet til å visualisere tennene og kjevene i 3D, og gir en presis diagnose for effektiv behandling.

Røntgen bilde

Per bilde

Panoramarøntgen

Orthopantomagram er en tannrøntgenbilde av hele munnen

CBCT

Cone-beam computed tomography

Informasjon

Hva er CBCT?

CBCT er en spesiell form for røntgenundersøkelse som bruker en avansert teknologi for å ta 3D-bilder av tennene og kjevene. Denne teknologien gir mer nøyaktige og detaljerte bilder enn vanlige røntgenbilder, og gir oss muligheten til å se problemområder fra forskjellige vinkler og perspektiver. Dette gjør at vi kan oppdage og behandle problemer på en mer presis og effektiv måte.

Hvordan fungerer CBCT?

CBCT fungerer ved å ta flere bilder av tennene og kjevene fra forskjellige vinkler og perspektiver. Disse bildene settes deretter sammen til en 3D-modell av tennene og kjevene. Denne 3D-modellen kan brukes til å planlegge behandling, identifisere skjulte problemer og se hvordan tennene og kjevene vil se ut etter en operasjon eller behandling.

Hvilke problemer kan CBCT oppdage?

CBCT kan oppdage en rekke problemer som vanlige røntgenbilder ikke kan fange opp, inkludert problemer med tannrotene, visdomstenner, kjeveleddet, kjevebeinet, bihulene og mer. Ved å oppdage disse problemene tidlig kan vi planlegge behandling på en mer presis og effektiv måte.

Er CBCT trygt?

Ja, CBCT er trygt og bruker en lav dose av stråling. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at våre pasienter får den mest nøyaktige diagnosen samtidig som de er trygge og komfortable under prosedyren.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!