Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

Tannimplantat

Tannimplantatbehandling i Oslo

Tannimplantat er en moderne og effektiv behandling for pasienter som har mistet en eller flere tenner. Det er en permanent løsning som gir et naturlig og estetisk resultat. Hos Clinica Smile bruker vi de nyeste teknologiene og materialene for å sikre en vellykket behandling og et varig resultat. Vårt erfarne team av spesialister vil ta deg gjennom hele prosessen, fra konsultasjon til etterbehandling.

Informasjon

Hva er tannimplantat?

Tannimplantat er en permanent erstatning for mistede tenner. Det er en skrueformet innretning som settes inn i kjevebeinet og fungerer som en rot for en erstatningstand. Implantatet er laget av titan, som er et biokompatibelt materiale som kroppen ikke avviser. Etter at implantatet er satt inn, vil det vokse sammen med kjevebeinet og gi en stabil base for en krone, bro eller protese.

Hvem er egnet for tannimplantatbehandling?

Tannimplantatbehandling er egnet for de fleste pasienter som har mistet en eller flere tenner på grunn av skade, sykdom eller aldersrelatert tannslitasje. Imidlertid er det noen faktorer som kan påvirke behandlingsresultatet, som røyking, dårlig munnhygiene og kroniske sykdommer som diabetes. Våre spesialister vil gjøre en grundig vurdering av dine tann- og helseforhold før de anbefaler tannimplantatbehandling.

Hvordan foregår tannimplantatbehandling?

Tannimplantatbehandling består av tre hoveddeler: konsultasjon, implantatoperasjon og etterbehandling. Under konsultasjonen vil våre spesialister undersøke tennene og kjeven din og lage en individuell behandlingsplan. Implantatoperasjonen innebærer å sette inn implantatet i kjevebeinet under lokalbedøvelse. Etterpå vil implantatet gro fast i kjevebeinet i noen måneder før krone, bro eller protese kan settes på. Etterbehandlingen inkluderer regelmessig tannlegebesøk og god munnhygiene.

Hva er fordeler med tannimplantatbehandling?

Tannimplantatbehandling gir mange fordeler sammenlignet med andre tannproteser. Det er en permanent løsning som gir et naturlig og estetisk resultat. Implantatet fungerer som en ekte tannrot og stimulerer kjevebeinet til å vokse og styrkes, noe som kan forhindre ytterligere tann- og beintap. Tannimplantatene er også svært holdbare og kan vare livet ut med riktig omsorg og vedlikehold.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

Gratis Konsultasjon

Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt med oral kirurg spesialist Jaehyun Sim via nettside eller ring oss på: Tlf: 22 23 33 33.