Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

MediPay by PayEx


Med MediPay av PayEx har vi forenklet administrasjonen av betalingene dine. Vårt mål er å gjøre betalingsprosessen så enkel som mulig for deg, slik at du kan fokusere på din tannbehandling. Med MediPay har du flere betalingsalternativer, inkludert kredittkort, Vipps og fakturaer, noe som gir deg fleksibilitet når du skal betale regningene dine.

Velg din behandling:

Konsultasjon

Trenger du råd og veiledning før du bestemmer deg for behandling? Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å hjelpe deg med å ta det rette valget.

Undersøkelse

Få en grundig undersøkelse av alle tenner med røntgenbilder og en airflow rens for fjerning av plakk og misfarging.

All in one

Vår komplett undersøkelse inkluderer sjekk av alle tenner, tunge, tannkjøtt og OPG panoramarøntgen bilde. Røntgenbilder er også inkludert.

Informasjon

Slik Fungerer MediPay

Her er en tregåers guide til å bruke MediPay for din bekvemmelighet:

Trinn 1: Rask SMS-betalingslenke: Etter din tannbehandling vil du motta en SMS med en betalingslenke. Denne lenken lar deg velge din foretrukne betalingsmetode, enten det er kredittkort, Vipps eller faktura. Dine betalingsopplysninger blir trygt lagret for fremtidig bruk.

Trinn 2: Praktisk Fakturering: Hvis du foretrekker å ikke betale umiddelbart via SMS-lenken eller på klinikken, sender vi automatisk en faktura gjennom PayEx, noe som gir deg fleksibilitet til å betale etter dine egne vilkår.

Trinn 3: Vennlig Betalingsoppfølging: Vi sørger for at du aldri glemmer en betaling med våre vennlige påminnelser. Hvis du glemmer å betale fakturaen, sender vi deg en mild påminnelse via SMS. Hvis fakturaen forblir ubetalt, sendes en inkassovarsel for å oppmuntre til rask betaling.

Dine Betalingsalternativer med MediPay

På Clinica Smile Tannklinikk tilbyr vi deg fleksible betalingsalternativer tilpasset dine behov:

  • Velg Din Foretrukne Metode: Enten du ønsker å betale umiddelbart, motta en faktura eller sette ditt eget tempo for betaling, har vi alternativer som passer deg.
  • Bekvemmelighet: Vår SMS-baserte betalingssystem forenkler prosessen og lar deg enkelt håndtere dine regninger.
  • Ro i Sinn: Vi tar oss av administrasjonssiden av betalingene, slik at du kan fokusere på din tannhelse.

Vi tror at hver del av din tannpleieopplevelse bør være fri for stress og behagelig. Med MediPay tar vi bryet ut av betalingene, og sikrer en jevn og bekymringsfri opplevelse for deg.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!