Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Visdomstann

Fjerning av Visdomstann i Oslo

Visdomstenner, også kjent som tredje molarer, er ofte problematiske fordi de ofte ikke har nok plass til å vokse inn i munnen riktig. Dette kan føre til smerte, infeksjoner og andre problemer. Hos Clinica Smile tilbyr vi visdomstannkirurgi for å hjelpe deg med å bli kvitt smerten og beskytte helsen til tennene dine.

Tanntrekking

Enkelt trekking av tann

Tanntrekking

Komplisert Trekking av tann

Visdomstenner

Trekking av visdomstenner, betal kun egenandel.

Informasjon

Hvorfor fjerner man visdomstenner?

Visdomstenner fjernes ofte når de ikke har nok plass til å vokse riktig, noe som kan føre til problemer som smerte, infeksjoner eller feil vekst.

Hva skjer etter fjerning av visdomstann?

Det er normalt å oppleve litt ubehag og hevelse etter visdomstannkirurgi, men dette vil gradvis avta i løpet av noen dager. Vi vil gi deg instruksjoner om hvordan du skal ta vare på munnen din mens den leges og det er viktig å følge disse instruksjonene for å unngå komplikasjoner. Du bør også unngå hard mat og røyking i noen dager etter prosedyren.

Når skal man fjerne visdomstenner?

Visdomstenner bør fjernes hvis de forårsaker smerte, ubehag eller hvis det er mistanke om at de vil forårsake problemer i fremtiden. Tannlegen vil evaluere situasjonen og gi anbefalinger basert på individuelle behov.

Hvor mye koster det å ta ut en visdomstann?

Kostnaden for å fjerne en visdomstann kan variere avhengig av kompleksiteten av inngrepet og pasientens tannhelse. Hos Clinica Smile tilbyr vi konkurransedyktige priser, med fjerning av visdomstann fra kun 2500 ,- og gir nøyaktig prisoversikt ved konsultasjon.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!