Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

Tannoppbygging

Tannfyllinger og kroner i Oslo

Tannoppbygging er en tannbehandling som brukes til å reparere skadde eller skadede tenner. Behandlingen involverer bruk av tannfyllinger og kroner for å bygge opp og styrke den skadede tannen. Hos Clinica Smile Frogner bruker vi kun de nyeste teknologiene og materialene for å sikre best mulig resultat for våre pasienter.

Informasjon

Behandlingen

Tannoppbygging, også kjent som tannrestaurering, er en behandling som brukes når en tann er skadet, sprukket eller utsatt for karies. Det kan også brukes når en tann er slitt eller har mistet formen sin. Behandlingen innebærer å bygge opp tannen igjen ved å fylle ut hulrommet eller påføre en skallfasett. Dette gjenoppretter tannens funksjonalitet og estetikk, og kan gi deg tilbake et strålende smil.

Undersøkelse + Tannoppbygging Konsultasjon

Ta vare på smilet ditt med vår grundige tannundersøkelse og konsultasjon for kun 399,-. Hos Clinica Smile sørger vi for personlig tilpasset omsorg og profesjonell veiledning for et sunnere smil. Bestill din time i dag!

Symptomer

Hvis du opplever smerter i tennene, spesielt når du spiser eller drikker varme eller kalde ting, kan det være et tegn på at du trenger tannoppbygging. Du kan også ha merkbare skader på tannen, som et hull eller en sprekk. Hvis du oppdager noen av disse symptomene, er det viktig å oppsøke tannlege så snart som mulig for å unngå at tilstanden forverres.

Tannoppbygging hos Clinica Smile

Våre tannleger på Clinica Smile i Frogner er eksperter på tannoppbygging. Vi bruker kun de beste materialene og teknikkene for å sikre at tennene dine får den beste behandlingen. Vi starter alltid med en grundig undersøkelse og vurdering av tannen(e) som trenger oppbygging. Deretter utvikler vi en individuell behandlingsplan som passer dine behov og ønsker. Våre tannleger vil veilede deg gjennom hele prosessen for å sikre at du føler deg komfortabel og trygg.

Etterbehandling

Etter tannoppbygging, vil du sannsynligvis oppleve litt ømhet og følsomhet i tannen din. Dette er normalt og vil vanligvis gå over i løpet av noen dager. Du bør unngå å tygge på den berørte tannen eller spise hard mat til tannen føles normal igjen. Vi vil også gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på tannen din etter behandlingen.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

Tannlege Konsultasjon

(✔) Snakk direkt med tannlegen

(✔) Få kostnadsoversikt fra tannlegen

(✔) Få nedbetalingsplan fra tannlegen