Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Tannoppbygging

Tannfyllinger og kroner i Oslo

Tannoppbygging er en tannbehandling som brukes til å reparere skadde eller skadede tenner. Behandlingen involverer bruk av tannfyllinger og kroner for å bygge opp og styrke den skadede tannen. Hos Clinica Smile Frogner bruker vi kun de nyeste teknologiene og materialene for å sikre best mulig resultat for våre pasienter.

Fylling 1 flate

Inkluderer kariesbehandling, gamle fyllinger som bør skiftes, knukket tann eller oppbygging av tann.

Fylling 2 flater

Inkluderer kariesbehandling, gamle fyllinger som bør skiftes, knukket tann eller oppbygging av tann.

Fylling 3 flater

Inkluderer kariesbehandling, gamle fyllinger som bør skiftes, knukket tann eller oppbygging av tann.

Informasjon

Behandlingen

Tannoppbygging, også kjent som tannrestaurering, er en behandling som brukes når en tann er skadet, sprukket eller utsatt for karies. Det kan også brukes når en tann er slitt eller har mistet formen sin. Behandlingen innebærer å bygge opp tannen igjen ved å fylle ut hulrommet eller påføre en skallfasett. Dette gjenoppretter tannens funksjonalitet og estetikk, og kan gi deg tilbake et strålende smil.

Symptomer

Hvis du opplever smerter i tennene, spesielt når du spiser eller drikker varme eller kalde ting, kan det være et tegn på at du trenger tannoppbygging. Du kan også ha merkbare skader på tannen, som et hull eller en sprekk. Hvis du oppdager noen av disse symptomene, er det viktig å oppsøke tannlege så snart som mulig for å unngå at tilstanden forverres.

Tannoppbygging hos Clinica Smile

Våre tannleger på Clinica Smile i Frogner er eksperter på tannoppbygging. Vi bruker kun de beste materialene og teknikkene for å sikre at tennene dine får den beste behandlingen. Vi starter alltid med en grundig undersøkelse og vurdering av tannen(e) som trenger oppbygging. Deretter utvikler vi en individuell behandlingsplan som passer dine behov og ønsker. Våre tannleger vil veilede deg gjennom hele prosessen for å sikre at du føler deg komfortabel og trygg.

Etterbehandling

Etter tannoppbygging, vil du sannsynligvis oppleve litt ømhet og følsomhet i tannen din. Dette er normalt og vil vanligvis gå over i løpet av noen dager. Du bør unngå å tygge på den berørte tannen eller spise hard mat til tannen føles normal igjen. Vi vil også gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på tannen din etter behandlingen.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!