Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

AirFlow Rens

Tannrens hos Tannlege i Oslo

Vi tilbyr tannrens med AirFlow som er et instrument som blåser små saltvann partikkeler og vil dermed fjerne tannstein og  overfladisk misfarging på en effektiv og skånsom måte for eksempel kaffe, te, brus og røyk.

Informasjon

Fjerning av tannstein

AirFlow tannrens er en hygienebehandling som fjerner flekker på tennene, plakk og misfarging ved hjelp av en kombinasjon av vann, trykkluft og fine pulverpartikler. Disse tre komponentene er kombinert i en kraftig stråle som skånsomt fjerner flekker fra tennene, inkludert vanskelig tilgjengelige områder samt biofilm fra over og under tannkjøttkanten. Tannplakk er en biofilm av skadelige bakterier som vokser på overflater i munnen.

All-in-one Undersøkelse

*Populaer (Komplett undersøkelse + Panoramarøntgen + Professjonell tannrens)

Komplett Tannhelsepakke: Få en grundig tannsjekk, supplert med panoramarøntgen for en omfattende oversikt over munnhelsen, etterfulgt av profesjonell tannrens for et friskere og sunnere smil."

Tannskalling

Tannskalling innebærer forsiktig fjerning av plakkbakterier fra tannoverflaten rett under tannkjøttkanten. Tannlegen din bruker håndholdte instrumenter, som vil han eller hun skrape plakk fra tannen ved hjelp av et metallverktøy kalt dental scaler og curette. Tannlegen setter inn dette tynne verktøyet under tannkjøttkanten for å få tilgang til plakk som tannbørsten din ikke kan, og dette er en viktig del av vår omsorg for din munnhelse.

Polering

Etter tannlegen din har fjernet tannstein med scaling og tannstein, tennene dine blir deretter polert for å fjerne flekker før du bruker tanntråd og toppet med et beskyttende lag av fluor.

 Vi mener at tennene som blir polert og skalert har betydelig mindre plakkoppbygging på tennene. Å ha mindre plakk kan bevare tannemaljen din, som er umulig å gjenopprette helt når den først er erodert eller ødelagt. Tannpolering fjerner også bakterier fra overflaten av tennene dine.

Periodontitt Behandling

Målet med periodontittbehandling er å rense lommene rundt tennene grundig og forhindre skade på omkringliggende bein. Hvis din periodontitt ikke er avansert, kan behandlingen innebære mindre invasive prosedyrer, som:

–  Scaling fjerner tannstein og bakterier fra tannoverflatene og under tannkjøttet. Det kan utføres ved hjelp av instrumenter, en laser eller en ultralydenhet.

– Rothøvling. Rothøvling jevner ut rotoverflatene, motvirker ytterligere oppbygging av tannstein og bakterier, og fjerner bakterielle biprodukter som bidrar til betennelse og forsinker tilheling eller gjenfesting av tannkjøttet til tannoverflaten.

– Aktuelle eller orale antibiotika kan bidra til å kontrollere bakteriell infeksjon. Aktuelle antibiotika kan inkludere antibiotiske munnskyllinger eller innsetting av geler som inneholder antibiotika i rommet mellom tennene og tannkjøttet eller i lommene etter dyp rengjøring. Imidlertid kan orale antibiotika være nødvendig for å fullstendig eliminere infeksjonsfremkallende bakterier.

Sandblåsing

AirFlow kan fjerne flekker  som er forårsaket av kaffe, te, tobakk og rødvin. Airflow tannrens systemet er også i stand til å fjerne flekker forårsaket av genetisk følsomhet for mørkere tenner, i tillegg kan det fjerne flekker som kan være forårsaket av medisin.

Hvem anbefaler vi Airflow-behandling til?

Airflow tannrens kan gjentas regelmessig og passer for både voksne og barn. Den er ideell for fjerning av biofilm, flekker og ung tannstein på naturlige tenner, restaureringer, implantater, overfølsomme pasienter, kjeveortopedisk pasienter og tilbakekalling av avtaler med muligheten til å nå vanskelig tilgjengelige områder med presisjon.

 

Airflow kan bli kvitt all plakk og misfarging som disse vanene har etterlatt seg. AirFlow er ikke bare en fin måte å holde på med tannhygienen og munnhelsen din, men det er også den beste behandlingen tilgjengelig i dag for behandling og behandling av tannkjøttsykdom (periodontal sykdom). I tillegg er det også flott for en rask løsning for spesielle anledninger som bryllup, ferier og jobbintervj

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

AirFlow Rensing

(✔) Effektiv fjerning av misfarging og plakk med AirFlow-teknologi

(✔) Skånsom og grundig rengjøring av tenner og tannkjøtt

(✔) Forbedrer munnhygiene og gir en friskere pust