Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Rot-amputasjon

Tannbehandling for rot-infeksjoner i Oslo

Rot-amputasjon er en tannbehandling som utføres når tannens rot er så skadet at det ikke er mulig å bevare den. Behandlingen innebærer å fjerne roten, mens man beholder resten av tannen. Dette gjøres for å unngå ytterligere spredning av infeksjonen og for å bevare tannens funksjon.

Konsultasjon

Trenger du råd og veiledning før du bestemmer deg for behandling? Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å hjelpe deg med å ta det rette valget.

Undersøkelse

Komplett undersøkelse med røntgen bilder

All in one * Populær

Førstegangsundersøkelse av nye pasienter. (OPG, tannrøntgen, undersøkelser og AirFlow rens)

Informasjon

Når er rot-amputasjon nødvendig?

Rot-amputasjon kan være nødvendig når tannen har fått en dyp karies eller en tannrot-infeksjon som ikke kan behandles med rotfylling. Infeksjonen kan føre til alvorlige smerter, hevelse og til og med spredning av infeksjonen til andre deler av kroppen. Rot-amputasjon kan forhindre disse komplikasjonene og hjelpe til med å bevare tannen.

Hvordan utføres rot-amputasjon?

Rot-amputasjon utføres ved at tannlegen fjerner roten til tannen, og deretter fyller hulrommet med en spesiell type fylling. Fyllingen vil hjelpe til med å styrke tannen og gjenopprette dens funksjon. Behandlingen kan gjøres under lokalbedøvelse, og tannlegen vil gi deg instruksjoner om hvordan du kan ta vare på tannen etter behandlingen.

Hva kan jeg forvente etter rot-amputasjon?

Etter rot-amputasjon kan du forvente litt ubehag og hevelse i området rundt tannen. Dette er normalt og vil avta i løpet av noen dager. Vi vil gi deg smertestillende medisiner og instruksjoner om hvordan du skal ta vare på området mens det leges. Det er viktig å følge disse instruksjonene for å sikre at tannen leges på en optimal måte.

Hvor lang tid tar det å leges etter rot-amputasjon?

Tiden det tar å leges etter rot-amputasjon vil avhenge av tannens tilstand og hvor omfattende behandlingen var. Generelt vil det ta noen uker før tannen er fullstendig legt. I denne perioden bør du unngå hard mat og ta vare på tannen som du ville gjort med en vanlig fylling.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Gratis Konsultasjon

Use this text to share information about your store with your customers. Describe product, share announcements, or welcome customers to your store.Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt med oral kirurg spesialist Jaehyun Sim via nettside eller ring oss på:

Tlf: 22 23 33 33.