Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Tannbyllbehandling

Tannbyllbehandling i Oslo - Fjerning av smertefulle abscesser

Tannbyller er smertefulle og hovne infeksjoner i tannkjøttet eller tennene som kan føre til alvorlige tannproblemer hvis de ikke behandles. Hos Clinica Smile tilbyr vi effektive tannbyllbehandlinger for å lindre smerte og forhindre komplikasjoner.

Konsultasjon

Trenger du råd og veiledning før du bestemmer deg for behandling? Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å hjelpe deg med å ta det rette valget.

Undersøkelse

Komplett undersøkelse med røntgen bilder

All-In-One * Populær

Førstegangsundersøkelse av nye pasienter. (OPG, tannrøntgen, undersøkelser og AirFlow rens)

Informasjon

Hva er en tannbyll?

En tannbyll er en infeksjon som kan utvikle seg i tannkjøttet eller tennene og som forårsaker smerte og ubehag. Tannbyller kan føre til alvorlige tannproblemer hvis de ikke behandles, og kan til og med spre seg til andre deler av kroppen. Vanlige symptomer på tannbyller inkluderer hevelse, smerte, feber og generelt ubehag.

Symptomer på tannbyll

Tannbyller kan forårsake alvorlig smerte og ubehag, og kan føre til alvorlige tannproblemer hvis de ikke behandles. Vanlige symptomer på tannbyller inkluderer hevelse, smerte, feber og generelt ubehag. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte en tannlege så snart som mulig for å få behandling.

Tannbyllbehandling hos Clinica Smile

Hos Clinica Smile tilbyr vi effektive tannbyllbehandlinger for å lindre smerte og forhindre komplikasjoner. Behandlingen vil avhenge av alvorlighetsgraden av tannbyllen og kan omfatte rensing av det infiserte området, drenering av abscessen og foreskrivning av antibiotika for å bekjempe infeksjonen. Våre erfarne tannleger vil gi deg den nødvendige behandlingen og veiledning om hvordan du kan forhindre fremtidige tannproblemer.

Etterbehandling

Etter tannbyllbehandling kan du oppleve noe ubehag og smerte. Det er viktig å følge tannlegens instruksjoner om å ta smertestillende medisiner og å unngå mat og drikke som kan irritere ditt tannkjøtt eller tannområdet som ble behandlet.

Vi anbefaler også å unngå å pusse tennene i nærheten av det behandlede området i noen timer etter behandlingen. Dette vil gi tannkjøttet og tannområdet tid til å leges.

Det er også viktig å holde god munnhygiene og å følge tannlegens instruksjoner for å unngå infeksjon og ytterligere problemer. Hvis du opplever feber eller alvorlige smerter etter behandlingen, bør du kontakte tannlegen din umiddelbart.

Vi ønsker å sikre at du har en trygg og behagelig opplevelse hos oss på Clinica Smile, og vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål eller bekymringer du måtte ha etter behandlingen.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!