Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

3shape

Tannregulering i Oslo - 3Shape teknologi

3Shape-teknologien er en revolusjonerende måte å oppnå en vakker tannrekke på. Denne tannbehandlingen bruker en digital skanningsteknologi som gir en nøyaktig og detaljert avbildning av tennene dine. Med denne informasjonen kan tannlegene våre lage en spesialtilpasset behandlingsplan som er skreddersydd for å møte dine individuelle behov og ønsker.

Informasjon

Hvorfor velge 3Shape-teknologi?

Det er flere grunner til at 3Shape-teknologien kan være det beste alternativet for deg når det gjelder tannregulering. For det første gir det mer presise resultater enn tradisjonelle behandlingsmetoder. Dette betyr at behandlingen kan være mer effektiv og at du kan oppnå det ønskede resultatet raskere. I tillegg er teknologien skånsom mot tennene, og gir mindre ubehag for pasienten enn mange andre alternativer.

All in One Undersøkelse:

*Populaer (Komplett undersøkelse + Panoramarøntgen + Professjonell tannrens)

Komplett Tannhelsepakke: Få en grundig tannsjekk, supplert med panoramarøntgen for en omfattende oversikt over munnhelsen, etterfulgt av profesjonell tannrens for et friskere og sunnere smil.

Fordeler med 3Shape-teknologien

3Shape-teknologien gir en rekke fordeler for både pasienter og tannleger. For pasientene betyr det en raskere og mer effektiv behandling, færre besøk hos tannlegen og mer nøyaktige resultater. For tannlegene betyr det at de kan jobbe mer effektivt og nøyaktig, og gi pasientene bedre behandlingsresultater. 3Shape-teknologien gjør også at tannlegen kan se resultatene av behandlingen før den starter, noe som gir dem mulighet til å gjøre eventuelle justeringer og sikre best mulig resultat.

Hvordan fungerer 3Shape-behandling hos Clinica Smile?

Når du velger 3Shape-behandling hos Clinica Smile, vil tannlegene våre først utføre en grundig undersøkelse og avbildning av tennene dine ved hjelp av 3Shape-teknologien. Deretter vil de utvikle en behandlingsplan som er tilpasset dine individuelle behov og ønsker. Behandlingen vil deretter bli påbegynt og overvåket av våre erfarne tannleger, og du vil få regelmessige oppfølgingsavtaler for å sikre at resultatene blir som ønsket.

Hva skjer etter en 3Shape-skanning?

Etter at tannlegen din har tatt en 3Shape-skanning av tennene dine, vil de sende informasjonen til en spesialist som vil bruke den til å lage en nøyaktig digital modell av tennene dine. Dette vil tillate tannlegen din å planlegge behandlingen mer effektivt og gi deg bedre resultater. Du kan forvente å få tilbake informasjonen innen noen få dager, og deretter kan tannlegen din diskutere planen med deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Sikre dine tenner og økonomi med tannforsikring
Les mer
Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Tannbehandling Under Narkose: En Bekymringsfri Løsning

Sikker, smertefri tannbehandling med narkose
Les mer
Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Overvinn Tannlegeskrekk: Tips for en Fryktfri Opplevelse

Trygge teknikker for en angstfri tannlegeopplevelse
Les mer

Tannlege Konsultasjon

(✔) Snakk direkt med tannlegen

(✔) Få kostnadsoversikt fra tannlegen

(✔) Få nedbetalingsplan fra tannlegen