Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Knekt Tann

Tannlege for knekte tenner i Oslo

En knekt tann kan være smertefullt og påvirke utseendet ditt. På CLINICA SMILE tilbyr vi profesjonell hjelp for å reparere knekte tenner og gjenopprette smilene til våre pasienter. Våre tannleger har erfaring og ekspertise for å håndtere forskjellige typer knekte tenner.

Konsultasjon

Trenger du råd og veiledning før du bestemmer deg for behandling? Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å hjelpe deg med å ta det rette valget.

Undersøkelse

Komplett undersøkelse med røntgen bilder

All in one * Populær

Førstegangsundersøkelse av nye pasienter. (OPG, tannrøntgen, undersøkelser og AirFlow rens)

Informasjon

Hva er en knekt tann?

En knekt tann er når en del av tannen har brutt av. Dette kan skje på grunn av et traume eller ved tygging av hard mat. En knekt tann kan være smertefullt og også føre til følsomhet eller infeksjon. Det er viktig å søke hjelp fra en tannlege så snart som mulig hvis du har en knekt tann.

Symptomer på en knekt tann

Symptomene på en knekt tann kan variere avhengig av alvorlighetsgraden. Vanlige symptomer inkluderer smerter når du tygger eller snakker, følsomhet mot varme eller kalde drikker og mat, samt hevelse eller smerte rundt tannområdet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, må du kontakte tannlegen din så snart som mulig.

Hvordan kan vi behandle en knekt tann på Clinica Smile?

På CLINICA SMILE vil våre tannleger først undersøke tannen og bestemme alvorlighetsgraden av skaden. Hvis tannen er bare litt knekt, kan vi vanligvis reparere det med en fylling eller et skallfasett. Hvis tannen er mer alvorlig skadet, kan det hende vi trenger å sette på en krone for å gjenopprette tannens funksjonalitet og estetikk. I noen tilfeller kan en rotfylling være nødvendig for å redde tannen. Våre tannleger vil gi deg råd om hva som er den beste behandlingen for deg.

Hva kan jeg forvente etter behandling av en knekt tann?

Etter behandling av en knekt tann kan du oppleve litt smerte og ubehag. Det er viktig å følge tannlegens instruksjoner om å ta smertestillende medisiner og unngå hard mat og tygging på den knekte tannen. Det er også viktig å opprettholde god munnhygiene for å unngå infeksjon og fremtidige problemer.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!