Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Forsikring

En tannlegekonsultasjon er en avtale med en tannlege der pasienten kan diskutere eventuelle tannproblemer, få en kort undersøkelse ved behov og en vurdering av tannhelsen sin, og få råd om eventuell behandling som kan være nødvendig. Under konsultasjonen vil tannlegen vanligvis utføre en kort undersøkelse av tennene, tannkjøttet og munnen generelt, og gi pasienten informasjon om hvilke behandlingsalternativer som er tilgjengelige for å forbedre tannhelsen.  

Informasjon

Direkt kommunikasjon med tannlegen

Tannlegen din vil gjerne vite hva du håper å oppnå gjennom tannbehandling. Ser du etter bedre munnhelse? Håper du å forbedre utseendet ditt gjennom tannregulering med invisalign, bleking eller annen kosmetisk tannbehandling? Tannlegen din vil vite hvorfor du søker tannpleie, og det er best for deg å være så ærlig som mulig slik at du både er på samme side og jobber mot de samme målene.

Protetikk Konsultasjon

Tannlegen kan utvikle en effektiv behandlingsplan etter den første konsultasjon. Det er viktig for oss at din tannhelse og tilstander behandles gjennom en behandlingsplan om det gjelder tannkrone, tannprotese eller skalfasetter, som kan fremme generell munn- og tannhelse uten å ofre komfort, bekvemmelighet og sikkerhet. 

Konsultasjon hos oral kirurgen

Enten du har behov for fjerning av visdomstenner, fjerning av tannrot eller tannimplantater ser du kanskje ikke frem til din første konsultasjon. Hvis du føler deg nervøs, kan det å vite hva som vil skje under avtalen din hjelpe deg med å slappe av. Du vil sette deg ned med kirurgen din for å diskutere detaljene, inkludert hvordan du forbereder deg til prosedyren. Husk det er helt gratis! Les mer om oral kirurgi.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!