Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Fjerning av cyste

Fjerning av cyste i Oslo

Fjerning av cyste er en tannbehandling som utføres for å fjerne en cyste i kjeven. En cyste er en væskefylt sac som kan danne seg rundt en tannrot eller i kjevebeinet. Dette kan forårsake smerte, hevelse og andre problemer hvis det ikke behandles. På Clinica Smile har vi spesialisert oss på å fjerne cyster og andre tannproblemer med minimal ubehag for pasienten.

Konsultasjon: Kirurgi

Ønsker du visdomstann/implantat konsultasjon med prisoversikt?

Visdomstann

Fjerning av visdomstann hos allmenn tannlege.

Visdomstann Kirurgi

Kirurgisk fjerning av visdomstann hos oral kirurg.

Informasjon

Hva er en cyste?

En cyste er en væskefylt sac som kan dannes hvor som helst i kroppen, inkludert i kjeven. I tannbehandling kan cyster danne seg rundt en tannrot eller i kjevebeinet. De kan være smertefrie og oppdages tilfeldigvis på en røntgenundersøkelse, eller de kan forårsake symptomer som smerte, hevelse og tannforskyvning.

Protetikk Konsultasjon

Tannlegen kan utvikle en effektiv behandlingsplan etter den første konsultasjon. Det er viktig for oss at din tannhelse og tilstander behandles gjennom en behandlingsplan om det gjelder tannkrone, tannprotese eller skalfasetter, som kan fremme generell munn- og tannhelse uten å ofre komfort, bekvemmelighet og sikkerhet. 

Hvordan utføres fjerning av cyste?

Fjerning av cyste utføres vanligvis under lokalbedøvelse. Kirurgen lager et lite snitt i tannkjøttet for å få tilgang til cysten og fjerne den. Etter fjerning kan det være nødvendig å fylle hullet med beintransplantat eller annet materiale for å sikre at kjeven forblir sterk og sunn.

Etterbehandling av fjerning av cyste

Etter fjerning av cyste, vil du få en rekke instruksjoner for å sikre at såret helbreder raskt og uten problemer. Dette kan inkludere å ta smertestillende medisiner, bruke ispose og spise myke matvarer i noen dager etter operasjonen. Du vil også få en avtale for en oppfølging med tannlegen din for å sikre at alt helbreder som det skal.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Gratis Konsultasjon

Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt med oral kirurg spesialist Jaehyun Sim via nettside eller ring oss på:Tlf: 22 23 33 33.