Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22233333
Språk

Ceph-røntgen

Tannrøntgen i Oslo

Ceph er en avansert digital teknologi som brukes til å evaluere og planlegge tannregulering. Det gir oss muligheten til å lage en nøyaktig analyse av ansiktsskjelettet og tennene dine, og dermed gi en mer presis behandlingsplan. Ceph brukes i forbindelse med behandling med tannregulering og er en viktig del av vår tilnærming til å gi deg et vakkert smil.

Konsultasjon

Ønsker du konsultasjon før du takker ja til en behandling? Bestill gratis konsultasjon.

Ceph

Hos spesialist

CBCT

Hos spesialist

Informasjon

Hva er Ceph-røntgen?

Ceph-røntgen er en type avansert røntgen som gir oss et tredimensjonalt bilde av ansiktet, tennene og kjevene dine. Dette er en viktig diagnostisk teknikk som lar oss planlegge tannbehandlingen din og sikre nøyaktige og presise resultater. Under en Ceph-røntgenbehandling plasserer vi en spesiell enhet i nærheten av hodet ditt, og tar et bilde som kan vise oss områder som vanlige røntgenbilder ikke kan. Dette gir oss en detaljert oversikt over tannstrukturen din, samt kjeve- og ansiktsbeinet, noe som er spesielt nyttig når vi planlegger tannregulering og kirurgiske inngrep.

Når anbefales en Ceph-røntgen?

Vi anbefaler en Ceph-røntgen når vi trenger å undersøke tannstrukturer som ikke kan sees med vanlige røntgenbilder. Dette kan være nødvendig når vi planlegger tannregulering eller andre kirurgiske inngrep. Ceph-røntgenbilder gir oss også informasjon om ansiktsskjelettet og kan hjelpe oss med å diagnostisere problemer som påvirker bittet ditt og tyggefunksjonen. Vi kan også bruke Ceph-røntgenbilder til å overvåke tannbehandlingen din og sikre at behandlingen går som planlagt, slik at du får et vakkert smil og god oral helse.

Er en Ceph-røntgen trygg?

Ja, Ceph-røntgen er en trygg og smertefri prosedyre som vanligvis tar mindre enn 10 minutter. Vi bruker minimal stråling under prosedyren, og vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at du er trygg og komfortabel under hele prosessen. Hvis du er bekymret for Ceph-røntgen eller har spørsmål om prosedyren, kan du alltid ta kontakt med oss før avtalen, så kan vi forklare prosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan forberede seg til en Ceph-røntgen?

Det er ingen spesielle forberedelser som er nødvendige før en Ceph-røntgen. Det er imidlertid viktig å informere tannlegen din om eventuelle medisinske tilstander eller medisiner du tar. Du må også fjerne smykker og andre metallgjenstander før prosedyren, da disse kan påvirke bildene. Hvis du er gravid eller mistenker at du kan være gravid, må du informere tannlegen din før prosedyren, da røntgenstråler kan skade fosteret.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Rotfylling

Rotfylling

Rotfylling redder dine naturlige tenner og forbedrer munnhelsen.
Les mer
Tannbleking

Tannbleking

Få et strålende smil på bare én time med Philips Zoom tannbleking!
Les mer
Tannbro

Tannbro

Skreddersydde tannbroer hos Clinica Smile gir deg et nytt smil og øker din selvtillit med ekspertise og omtanke.
Les mer

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!