Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Tannforsikring: Beskytt Dine Tenner og Din Lommebok

Clinica Smile, vet vi at god munnhelse er en viktig del av din generelle velvære. Med det i tankene, vil vi snakke om viktigheten av tannforsikring og hvordan det kan beskytte både dine tenner og din økonomi.

Hva Er Tannforsikring?

Tannforsikring er en type helseforsikring designet for å dekke kostnadene ved tannbehandling. Den kan omfatte alt fra rutinemessige sjekker og rengjøringer til mer komplekse prosedyrer som tannimplantater og rotfyllinger.

Fordelene Med Tannforsikring

En av de største fordelene med tannforsikring er kostnadsbesparelse på lang sikt. Ved å ha forsikring, kan du unngå store utgifter ved uventede tannproblemer. Dessuten oppfordrer det til regelmessig tannhelsekontroll, noe som er avgjørende for å opprettholde god munnhelse.

Hvordan Velge Riktig Tannforsikring?

Det er viktig å velge en tannforsikring som passer dine behov. Vurder faktorer som dekning, egenandel, og om din foretrukne tannlege er inkludert i forsikringsnettverket. Hos Clinica Smile hjelper vi deg gjerne med å forstå de ulike alternativene.

Tannbehandlinger Dekket Av Tannforsikring

De fleste tannforsikringer dekker en rekke behandlinger. Dette inkluderer rutinemessige kontroller, tannfyllinger, og forebyggende behandlinger som tannbleking og Airflow rens. Mer komplekse behandlinger som tannimplantater kan også være delvis dekket.

Økonomisk Planlegging for Tannbehandling

Økonomisk planlegging er nøkkelen til å håndtere kostnadene ved tannbehandling. I tillegg til tannforsikring, tilbyr vi hos Clinica Smile ulike finansieringsalternativer som (MediPay by PayEx) for å gjøre tannbehandlinger mer tilgjengelige.

Bestill Tid for Tannhelsekontroll

Er du klar for å ta kontroll over din tannhelse? Bestill en tid for en undersøkelse hos Clinica Smile Frogner eller Clinica Smile Grunerlokka i dag. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din munnhelse og økonomi.

For mer informasjon om våre tjenester, besøk vår prisliste og finn ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med alt fra tannfyllinger til tannkroner og tannimplantater.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!