Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk

Tannlegesenter på Majorstuen

Majorstuen | Parkveien 19, 0350 Oslo

Hvordan finne oss?

Adresse: Parkveien 19, 0350 Oslo, Norway
Åpningstider: Mandag - Fredag 09:00 - 18:00

Bestill time nå
Informasjon

Direkt kommunikasjon med tannlegen

Tannlegen din vil gjerne vite hva du håper å oppnå gjennom tannbehandling. Ser du etter bedre munnhelse? Håper du å forbedre utseendet ditt gjennom tannregulering med invisalign, bleking eller annen kosmetisk tannbehandling? Tannlegen din vil vite hvorfor du søker tannpleie, og det er best for deg å være så ærlig som mulig slik at du både er på samme side og jobber mot de samme målene.

Protetikk Konsultasjon

Tannlegen kan utvikle en effektiv behandlingsplan etter den første konsultasjon. Det er viktig for oss at din tannhelse og tilstander behandles gjennom en behandlingsplan om det gjelder tannkrone, tannprotese eller skalfasetter, som kan fremme generell munn- og tannhelse uten å ofre komfort, bekvemmelighet og sikkerhet. 

Konsultasjon hos oral kirurgen

Enten du har behov for fjerning av visdomstenner, fjerning av tannrot eller tannimplantater ser du kanskje ikke frem til din første konsultasjon. Hvis du føler deg nervøs, kan det å vite hva som vil skje under avtalen din hjelpe deg med å slappe av. Du vil sette deg ned med kirurgen din for å diskutere detaljene, inkludert hvordan du forbereder deg til prosedyren. Husk det er helt gratis! Les mer om oral kirurgi.

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalinger

Med MediPay av PayEx, betalingsadministrasjonen er enklere for deg. Vårt mål er å sørge for at du kan fokusere på din tannbehandling uten bekymringer. MediPay gir deg flere praktiske betalingsalternativer, inkludert kredittkort, Vipps og fakturaer, slik at du har friheten til å velge hvordan du ønsker å betale for dine tjenester.

Prisoversikt

Fra resultatene av undersøkelsen og røntgenbilder, samt dine tannhelsemål, vil tannlegen utarbeide en behandlingsplan. Dette er en oversikt over det beste behandlingsforløpet og de nødvendige trinnene for å få de ønskede resultatene. I noen tilfeller kan de neste trinnene bare være vanlige undersøkelse og rengjøringer. Hvis du trenger mer behandling, kan det hende du får avtalt flere avtaler.

Gratis konsultasjon

Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt på nettside eller ring oss på: Tlf: 22 23 33 33.