Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Periodontitt

Periodontitt

Er du bekymret for tannkjøtthelsen din? Da kan det være lurt å lære mer om periodontitt, en alvorlig tannkjøttsykdom som kan påvirke både tannkjøttet og tannens støttevev.

Periodontitt er en infeksjon i tannkjøttet som kan oppstå når bakterieplakk ikke blir fjernet grundig nok fra tennene. Dette kan føre til betennelse i tannkjøttet og gradvis nedbrytning av vevet som støtter tennene. Uten riktig behandling kan periodontitt føre til tap av tenner og alvorlige konsekvenser for munnhelsen din.

Hvis du opplever symptomer som rødt, hovnet eller ømt tannkjøtt, blødning ved tannpuss, dårlig ånde eller løse tenner, bør du oppsøke tannlege så snart som mulig for en undersøkelse. Våre erfarne tannleger vil nøye vurdere tannkjøttets tilstand og graden av periodontitt for å utarbeide en skreddersydd behandlingsplan for deg.

Behandlingen av periodontitt kan variere avhengig av alvorlighetsgraden. I noen tilfeller kan det være nødvendig med rotfylling eller tannfylling for å reparere skadede tenner. I andre tilfeller kan tanntrekking være nødvendig hvis tannen ikke kan reddes.

Vi tilbyr grundig konsultasjon for pasienter med periodontitt. Våre tannleger vil nøye kartlegge din munnhelse og diskutere behandlingsalternativer med deg. Vi benytter avansert bildebehandling som OPG og 3Shape for å få et detaljert bilde av tannstrukturen, som hjelper oss med å planlegge behandlingen nøyaktig.

For å oppnå best mulig resultat er det viktig at du tar ansvar for egen tannhelse. Våre tannleger vil gi deg råd om riktig munnhygiene og hvordan du kan forebygge tannkjøttsykdommer. Vi tilbyr også ordinær tannsjekk for å oppdage tidlige tegn på problemer og sørge for at du får den beste oppfølgingen.

Ved Clinicasmile er vi opptatt av å gi deg den beste behandlingen for periodontitt og andre tannproblemer. Vi tilbyr også et bredt spekter av tjenester, inkludert tannbleking, tannimplantater, proteser, tannbroer og mye mer.

Ikke nøl med å kontakte oss for en konsultasjon om periodontitt eller andre tannproblemer. Vårt dyktige team av tannleger vil ta godt vare på deg og sørge for at du får et sunt og vakkert smil som varer livet ut!

Bestill din konsultasjon i dag og ta det første skrittet mot en sunnere munnhelse!

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!