Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Retinert Tann Kirurgi

Retinert Tann Kirurgi

Drømmer du om et perfekt smil, fritt for problemer? Hos Clinica Smile tilbyr vi en rekke tannbehandlinger for å sikre ditt beste smil. Blant våre tjenester finner du Retinert Tann Kirurgi, en løsning som kan hjelpe deg med å takle utfordringer knyttet til retinerte tenner.

Retinerte tenner er tenner som ikke har vokst frem i riktig posisjon. Dette kan føre til ubehag, tannverk, og til og med tannbyll. Vårt erfarne team av tannleger kan hjelpe deg med å takle disse problemene ved å utføre Retinert Tann Kirurgi.

Før vi starter behandlingen, vil vi gjennomføre en grundig undersøkelse og OPG (ortopantomogram) for å få et nøyaktig bilde av tannstrukturen din. Dette hjelper oss med å planlegge og tilpasse behandlingen for dine individuelle behov.

Retinert Tann Kirurgi innebærer forsiktig fjerning av tannen som har vokst feil, slik at du kan oppnå en sunn tannstilling og unngå komplikasjoner som tannbyll eller tannverk. Vårt team vil sørge for at du er komfortabel gjennom hele prosessen og vil gi deg detaljert etterbehandling.

Ved Retinert Tann Kirurgi, streber vi alltid etter å bevare så mye av den naturlige tannstrukturen som mulig. I tilfeller hvor det er nødvendig, kan vi også vurdere alternative behandlingsmuligheter som tannfylling, rotfylling eller tanntrekking.

Etter Retinert Tann Kirurgi, vil våre tannleger gi deg grundig informasjon om etterbehandling og oppfølging. Dette inkluderer hvordan du skal opprettholde god munnhygiene og besøke oss for regelmessige tannsjekker.

Ikke nøl med å kontakte oss for en konsultasjon om Retinert Tann Kirurgi eller andre tannbehandlinger vi tilbyr, som tannimplantater, proteser, tannbleking og mer. Vi ønsker å gi deg et smil som varer livet ut!

Bestill din konsultasjon i dag og ta det første skrittet mot en sunn og strålende munnhelse!

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!