Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Panoramarøntgen

Panoramarøntgen

Å opprettholde god tannhelse er avgjørende for å sikre et vakkert smil og en god munnhygiene. Hos Clinica Smile tilbyr vi et bredt spekter av tannbehandlinger og -tjenester for å ivareta dine tannbehov. En viktig del av vårt diagnostiske verktøysett er OPG - Ortoral Panoramisk Røntgen.

En OPG er en avansert røntgenundersøkelse som gir oss et helhetlig bilde av tennene, kjevene og kjeveleddene. Denne typen røntgenbilder er spesielt nyttige for å oppdage og vurdere ulike tann- og kjeveproblemer som ikke kan observeres med en vanlig tannundersøkelse. Ved å bruke OPG-teknologi kan vi identifisere tegn på periodontitt, retinerte tenner, rotfyllingsbehov, tannfyllinger og mye mer.

Ved en konsultasjon og undersøkelse vil vår erfarne tannlege gjennomgå OPG-resultatene nøye og gi deg en grundig vurdering av din munnhelse. Hvis det er behov for ytterligere behandling, som tannfylling, rotfylling eller tanntrekking, kan vi tilby skreddersydde løsninger for å forbedre din tannhelse og gi deg et strålende smil. I tillegg tilbyr vi moderne tannblekingstjenester, både klinikkbasert og hjemmebleking med blekeskinner. For mer omfattende tannrehabilitering kan vi utføre tannoppbygging, skallfasetter eller til og med Invisalign-tenneretning for å rette opp tannstillingsfeil.

Clinica Smile er utstyrt med state-of-the-art teknologi, inkludert 3Shape digital avtrykksteknologi og CBCT-skannere, som lar oss utføre nøyaktige diagnostiske vurderinger og planlegge behandlinger på en effektiv måte. Vi tilbyr også tannimplantater, proteser og tannbroer, inkludert All-On-4 protesebehandlinger for de som har behov for erstatning av flere tenner. Vårt erfarne team av tannleger har også ekspertise innen kirurgiske prosedyrer som fjerning av cyster, rot-amputasjon og visdomstannkirurgi.

Vi forstår viktigheten av åpenhet når det gjelder priser og forsikringsdekning. Derfor tilbyr vi en tydelig prisliste for våre tjenester og veiledning om hvordan du kan søke om refusjon gjennom trygd, NAV eller forsikringsselskapet ditt. Vi har også fleksible betalingsalternativer, inkludert søknad om kreditt og faktura. Hos Clinica Smile er din tannhelse vår prioritet, og vi streber etter å gi deg den beste omsorgen og behandlingen du fortjener. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge en konsultasjon og ta det første skrittet mot å oppnå en sunn og strålende smilende fremtid.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!