Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Invisalign

Invisalign

Velkommen til Clinica Smile, ditt førsteklasses reisemål for å oppnå et vakkert og selvsikkert smil. Vårt ekspertteam av tannleger er dedikert til å tilby tannbehandling av høyeste kvalitet, og en av våre mest populære behandlinger er Invisalign. I denne bloggposten vil vi utforske Invisalign og hvorfor det er den foretrukne løsningen for utallige pasienter som søker en diskret og effektiv tannregulering.

Forståelse av Invisalign

Den moderne ortodontiske løsningen Invisalign er en revolusjonerende ortodontisk behandling som bruker en serie med nesten usynlige tannreguleringsplater for å rette opp tennene og korrigere ulike tannproblemer. I motsetning til tradisjonelle tannreguleringer, er Invisalign-platene laget av gjennomsiktig, medisinsk-grade plastikk, noe som gjør dem nesten umulige å oppdage når de er på. Platene blir skreddersydd for å passe perfekt over tennene og utøver forsiktig press for å veilede dem til ønsket posisjon.

Fordelene med Invisalign hos Clinica Smile

  1. Estetikk: Invisalign-platene er nesten usynlige, slik at du kan rette tennene diskret uten å tiltrekke deg oppmerksomhet til tannreguleringen. Dette er spesielt attraktivt for voksne og tenåringer som ønsker å opprettholde et profesjonelt og selvsikkert utseende.

  2. Komfort: Platene er laget av glatt plast uten BPA, noe som eliminerer ubehaget som ofte er forbundet med tradisjonelle tannreguleringer. Det er ingen ledninger eller braketter som irriterer tannkjøttet eller kinnene, noe som sikrer en behagelig ortodontisk opplevelse.

  3. Avtagbarhet: En av de største fordelene med Invisalign er at platene kan tas av. I motsetning til tradisjonelle tannreguleringer som er festet på tennene, kan Invisalign-platene tas ut når du spiser, drikker, pusser tennene eller bruker tanntråd. Dette gir deg større frihet i hverdagen og opprettholder optimal munnhygiene gjennom hele behandlingen.

  4. Tilpasset behandlingsplan: Hos Clinica Smile vil våre tannleger lage en personlig behandlingsplan ved hjelp av avansert 3D-bildeteknologi. Denne teknologien lar oss visualisere det ønskede sluttresultatet av behandlingen din og kartlegge de presise bevegelsene til tennene dine i hvert trinn av prosessen. Du vil kunne se en digital representasjon av ditt fremtidige smil før du starter Invisalign-reisen din.

Invisalign-prosessen: Trinn for trinn

  1. Konsultasjon: Reisen mot et vakkert smil starter med en innledende konsultasjon hos Clinica Smile. Under denne avtalen vil våre erfarne tannleger vurdere din munnhelse, diskutere dine smilsmål og avgjøre om Invisalign er riktig behandling for deg.

  2. Behandlingsplan: Når du bestemmer deg for å fortsette med Invisalign, vil vårt tannlegeteam ta digitale avtrykk eller fysiske avstøpninger av tennene dine. Denne informasjonen brukes til å lage en tilpasset behandlingsplan og for å produsere ditt personlige sett med Invisalign-plater.

  3. Progresjon av platene: Du vil motta en serie med Invisalign-plater designet for å bli brukt sekvensielt, der hver plate forsiktig veileder tennene dine nærmere ønsket posisjon. Du vil vanligvis skifte til et nytt sett med plater hver en til to uker, med regelmessige oppfølginger hos Clinica Smile for å overvåke fremgangen din.

  4. Endelige resultater: Etter å ha fullført den foreskrevne serien med plater, vil du få oppleve transformasjonen av ditt smil. Tennene dine vil være vakkert rettet, og du kan glede deg over selvtilliten og tilfredsheten som følger med et rett, sunt smil.

Etterbehandling og opprettholdelse

For å sikre varige resultater vil tannlegene hos Clinica Smile anbefale bruk av en retensjonsskinne etter Invisalign-behandlingen. Retensjonsskinnen bidrar til å opprettholde tennenes nye posisjon og forhindre tilbakefall av tannfeil. Vi vil også planlegge regelmessige etterbehandlingskontroller for å sikre at smilresultatene varer livet ut.

Invisalign hos Clinica Smile er den ideelle løsningen for å oppnå et vakkert smil uten å gå på kompromiss med estetikk eller komfort. Vårt team av erfarne tannleger vil veilede deg gjennom hele behandlingen og hjelpe deg med å realisere drømmen om et perfekt smil. Ta kontakt med Clinica Smile i dag for å avtale en konsultasjon og starte reisen mot et strålende smil!

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!