Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Undersøkelse

Undersøkelse

Undersøkelse hos Clinica Smile: Den Første Skritt mot Ditt Drømmesmil

Å drømme om et strålende smil er en ønske mange deler, og hos Clinica Smile er vi forpliktet til å hjelpe deg på reisen mot ditt drømmesmil. En viktig del av denne reisen er en grundig undersøkelse utført av våre erfarne tannleger. Dette første skrittet er avgjørende for å forstå din unike munnhelse og utvikle den beste planen for å oppnå dine estetiske mål.

Undersøkelsen hos Clinica Smile er mer enn bare en rutinemessig tannsjekk. Det er en mulighet for oss å få inngående innsikt i din munnhelse og dine behov. Vi starter med en konsultasjon, hvor du kan dele dine ønsker og forventninger med vårt team av eksperter. Vi lytter nøye for å forstå hva du håper å oppnå, enten det er å korrigere ujevnheter, misfarging, skjeve tenner eller andre kosmetiske utfordringer.

Vår undersøkelse er grundig og omfattende. Vi utfører en omfattende vurdering av dine tenner og munnhule, og vi benytter avansert bildebehandlingsteknologi som OPG og 3Shape for å få et detaljert bilde av tannstrukturen din. Dette gir oss den innsikten vi trenger for å utvikle den mest effektive behandlingsplanen for deg.

Når vi har fått et helhetlig bilde av din munnhelse, vil vi diskutere ulike behandlingsalternativer med deg. Dette inkluderer også skallfasetter, som kan være den perfekte løsningen for å oppnå det smilet du har drømt om. Vi vil forklare prosessen i detalj, inkludert forberedelse av tennene, valg av farge og form, og selve påsettingen av skallfasettene. Vårt mål er å sikre at du føler deg fullstendig informert og trygg før du tar beslutningen om videre behandling.

En av de store fordelene med skallfasetter er at de er skånsomme mot tennene dine, og vi jobber hardt for å bevare så mye av den naturlige tannstrukturen din som mulig. I noen tilfeller kan det være nødvendig med andre behandlinger, som tannfylling, rotfylling eller til og med tanntrekking, før påsetting av skallfasetter. Men du kan være sikker på at vi alltid vil diskutere alternative behandlingsmuligheter med deg.

Etter at skallfasettene er på plass, begynner din reise mot drømmesmilet. Med riktig pleie og regelmessige tannlegebesøk vil ditt strålende smil vare i mange år.

Ikke nøl med å kontakte Clinica Smile for din konsultasjon og undersøkelse. Vi er her for å hjelpe deg på veien mot ditt drømmesmil. La oss sammen ta det første skrittet mot den selvsikre, strålende utstrålingen du fortjener!

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!