Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Rotfylling: Nøkkelen til å Redde Din Naturlige Tann

Rotfylling: Nøkkelen til å Redde Din Naturlige Tann

Rotfylling: Nøkkelen til å Redde Din Naturlige Tann

Rotfylling er en viktig tannbehandling for å redde en skadet eller infisert tann. Hos Clinica Smile, forstår vi betydningen av å bevare dine naturlige tenner, og rotfylling kan være nøkkelen til dette. I denne artikkelen vil vi utforske hva en rotfylling er, hvorfor det er nødvendig, og hvordan vi hos Clinica Smile utfører denne behandlingen.

Hva er en Rotfylling?

En rotfylling er en tannbehandling som brukes for å fjerne bakterier fra den infiserte pulpaen i en tann. Dette er nødvendig når tannens nervevev er skadet eller infisert, ofte som følge av karies, en sprekk i tannen, eller et dypt hull. For mer informasjon, besøk vår side om rotfylling.

Hvorfor er Rotfylling Nødvendig?

Uten behandling kan en infisert tann føre til alvorlig smerte, hevelse, og til og med tap av tannen. Rotfylling kan redde tannen og forhindre behovet for mer alvorlige inngrep som tannuttrekking.

Rotfylling hos tannlege

Rotfyllingsprosessen

Rotfyllingsbehandlingen involverer flere trinn:

  1. Tannlegen vil først bedøve området for å sikre en smertefri opplevelse.
  2. Deretter fjernes den infiserte eller døde pulpaen fra tannen.
  3. Tannen renses grundig for å fjerne alle bakterier.
  4. Til slutt forsegles tannen for å hindre fremtidige infeksjoner.

Etter Rotfyllingsbehandling

Etter en rotfylling kan du forvente en gjenopprettingsperiode der tannen kan være følsom. Det er viktig å følge tannlegens råd om etterbehandling, som kan inkludere å unngå hard mat og å opprettholde god munnhygiene.

Resultatet av Rotfylling

Vellykket rotfylling vil redde din naturlige tann og gjenopprette dens funksjon. Dette er en varig løsning som kan vare i mange år, gitt at du tar godt vare på tannen og munnhygienen din.

Bestill Time for Rotfylling hos Clinica Smile

Hvis du tror du kan trenge en rotfylling, ikke nøl med å kontakte oss. Bestill en konsultasjon hos Clinica Smile for en grundig undersøkelse og behandlingsplan. Vi er her for å sørge for at du beholder ditt naturlige smil.

For mer informasjon om rotfylling og andre tannbehandlinger, besøk vår prisliste og lær mer om hvordan du kan få trygderefusjon for tannbehandling.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!