Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Alt om Tannkroner: Gjenopprett Ditt Vakreste Smil

Alt om Tannkroner: Gjenopprett Ditt Vakreste Smil

Alt om Tannkroner: Gjenopprett Ditt Vakreste Smil

Ønsker du å gjenopprette ditt vakreste smil? Tannkroner kan være løsningen! Hos Clinica Smile, tilbyr vi en rekke løsninger for tannrestaurering, inkludert høykvalitets tannkroner. Tannkroner er ikke bare estetisk tiltalende, men de tilbyr også funksjonalitet og beskyttelse for skadede tenner.

Hva er en Tannkrone?

En tannkrone er en kunstig restaurering som plasseres over en tann for å gjenopprette dens form, størrelse, styrke og utseende. Kroner kan brukes for å beskytte en svekket tann, gjenopprette en ødelagt tann, dekke en tann med stor fylling eller etter en rotfylling, og for kosmetiske formål.

Typer av Tannkroner

Det finnes flere typer tannkroner, inkludert:

  • Porselenskroner: Populær for sin naturlige farge og estetikk.
  • Gullkroner: Kjent for sin holdbarhet og styrke.
  • Porselen-fused-to-metal (PFM): En kombinasjon av styrke og estetikk.

Prosessen med å Få Tannkrone

Å få en tannkrone involverer typisk to besøk til tannlegen. Under det første besøket vil tannlegen forberede tannen og ta avtrykk. Tannen vil da bli beskyttet med en midlertidig krone mens den permanente kronen lages. På det andre besøket, vil den permanente kronen bli festet til tannen.

Fordeler med Tannkroner

Tannkroner tilbyr mange fordeler, inkludert:

  • Forbedret utseende av dine tenner.
  • Styrket tannstruktur.
  • Lengre levetid for tannen.
  • Forbedret tyggefunksjon.

Vedlikehold av Tannkroner

God munnhygiene er nødvendig for å opprettholde dine tannkroner. Dette inkluderer regelmessig børsting, bruk av tanntråd, og regelmessige tannlegebesøk for undersøkelser og profesjonell tannrens.

Bestill Din Konsultasjon for Tannkrone

Er du interessert i å vite mer om tannkroner og hvordan de kan forbedre ditt smil? Bestill en konsultasjon hos Clinica Smile i dag. Vi er her for å hjelpe deg med å gjenopprette og bevare ditt vakreste smil.

For mer informasjon om våre tannkroner og andre tannlegetjenester, besøk vår prisliste eller finn ut hvordan du kan få trygderefusjon for tannbehandling.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!