Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Monday to Friday: 09:00 - 18:00 / Tel: 22 23 33 33
Language
Våre Tannlegetjenester: Fra Forebygging til Perfekt Smil

Våre Tannlegetjenester: Fra Forebygging til Perfekt Smil

Å ta vare på tennene dine er viktig for både helse og velvære. Hos Clinica Smile, tilbyr vi et bredt spekter av tannlegetjenester som dekker alt fra grunnleggende forebygging til avanserte kosmetiske prosedyrer. Våre tjenester er designet for å sikre at du ikke bare får den beste tannbehandlingen, men også et strålende og sunt smil.

Forebyggende Tannpleie

Forebygging er nøkkelen til god tannhelse. Våre tjenester inkluderer regelmessige tannundersøkelser og Airflow-rens for å fjerne plakk og tannstein. Vi tilbyr også veiledning om riktig munnhygiene og kostholdsråd for å opprettholde et sunt smil.

Tannfyllinger og Rotfylling

Skadede eller syke tenner kan trenge tannfyllinger eller rotfylling. Våre eksperter bruker moderne teknikker og materialer for å gjenopprette tennenes funksjon og utseende. Vi sørger for at behandlingen er så smertefri og behagelig som mulig.


Kosmetisk Tannpleie

Drømmer du om et hvitere smil? Våre tannbleking tjenester, både hos tannlegen og hjemme, er trygge og effektive. Vi tilbyr også skallfasetter for å forbedre tennenes form og farge.

Avanserte Tannbehandlinger

Vår klinikk er utstyrt med avansert teknologi som 3Shape og CBCT for presis diagnostikk. Vi tilbyr også komplekse behandlinger som tannimplantater og All-on-4-proteser for å gjenopprette funksjon og estetikk for de som har mistet en eller flere tenner.

Tannregulering og Kjeveortopedi

For de som trenger tannjustering, tilbyr vi både tradisjonell tannregulering og moderne løsninger som Invisalign. Våre kjeveortopeder arbeider tett med pasienter for å oppnå optimale resultater.

Tannlege for Barn og Ungdom

Vi tar også imot de yngste pasientene! Vårt vennlige personale er spesialisert på å håndtere barn og ungdom, og sørger for en positiv og trygg opplevelse for våre små pasienter.

Ønsker du å vite mer?

Besøk vår nettside for mer informasjon om våre tjenester og priser. Du kan også bestille time online gjennom våre bookinglinker for Frogner og Grunerløkka klinikker. Hos Clinica Smile er vi dedikert til å gi deg et perfekt smil!

For flere detaljer om våre tannlegetjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå ditt drømmesmil, besøk vår prisliste eller finn ut mer om trygderefusjon.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!