Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Monday to Friday: 09:00 - 18:00 / Tel: 22 23 33 33
Language
Tannimplantat-krone

Tannimplantat-krone

Ønsker du å gjenopprette ditt smil til sin tidligere prakt? Da kan våre tannimplantat-kroner være den perfekte løsningen for deg! På Clinica Smile er vi stolte av å tilby førsteklasses tannpleie og estetiske løsninger, og våre tannimplantat-kroner er intet unntak. Med fokus på kvalitet, erfaring og omsorg, kan du stole på oss for å gi deg et smil du vil være stolt av.

Hva er en Tannimplantat-krone?

En tannimplantat-krone er en skreddersydd tannprotese som brukes til å erstatte en enkelt tann som mangler. Den er festet på et tannimplantat som fungerer som en kunstig tannrot. Dette gir ikke bare en estetisk tiltalende løsning, men også en funksjonell erstatning som gir deg tilbake evnen til å tygge, snakke og smile med selvtillit.

Hvorfor Velge Tannimplantat-krone hos Clinica Smile?

Det er flere grunner til å velge Clinica Smile når du vurderer tannimplantat-kroner:

  • Erfaring og Ekspertise: Vårt team av erfarne tannleger har ekspertisen som kreves for å vurdere dine behov grundig og utføre tannimplantat-behandlingen med presisjon.
  • Skreddersydde Løsninger: Vi forstår at hver pasients behov er unike. Derfor tilpasser vi våre tannimplantat-kroner for å gi deg et naturlig utseende og en perfekt passform.
  • Avansert Teknologi: Vi benytter oss av avansert bildebehandling og teknologi som OPG og 3Shape for å sikre nøyaktige resultater og optimale implantat-plasseringer.
  • Pasientkomfort: Din komfort er vår prioritet. Vi sørger for at du føler deg trygg gjennom hele prosessen, fra konsultasjon til etterbehandling.

Behandlingsprosessen

Vår tannimplantat-kronebehandling involverer flere trinn:

  1. Konsultasjon og Evaluering: Vi vil vurdere din tannhelse og bestemme om tannimplantat-kronebehandlingen passer for deg.
  2. Implantatplassering: Et tannimplantat blir plassert i kjevebenet, som vil tjene som basis for den endelige kronen.
  3. Midlertidig Kronemontering: En midlertidig krone kan plasseres mens implantatet fester seg til kjevebenet.
  4. Skreddersydd Krone: Vi designer og produserer en skreddersydd krone for å matche dine naturlige tenner.
  5. Permanent Kronemontering: Den endelige kronen blir festet sikkert til tannimplantatet, og du kan glede deg over ditt nye smil.

Et Vakkert Smil er Innen Rekkevidde

Med tannimplantat-kroner fra Clinica Smile kan du få tilbake et vakkert smil som føles helt naturlig. Vi er her for å veilede deg gjennom hele prosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Ikke nøl med å kontakte oss for en konsultasjon eller for mer informasjon om våre tjenester. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå den selvtilliten og glede et strålende smil kan gi!

Disclaimer: Denne bloggposten gir generell informasjon om tannimplantat-kroner. For nøyaktig evaluering og anbefalinger, vennligst bestill en konsultasjon med våre erfarne tannleger.

Les også: Tannbleking, Invisalign

Kilder: https://www.clinicasmile.no/pages/tannimplantat-krone

Vennligst merk at informasjonen i denne bloggposten var korrekt per september 2023. For oppdatert informasjon, vennligst besøk vår offisielle nettside.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!