Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Monday to Friday: 09:00 - 18:00 / Tel: 22 23 33 33
Language

Tannlegesenter på Grünerløkka

Grünerløkka | Wilses gate 2A, 0178 Oslo

Vår kompetanse innen tannbehandling

Vi ønsker deg velkommen til vår moderne klinikk midt i hjertet av Grunerløkka. Med en historie som strekker seg over flere tiår, har vi etablert oss som en ledende tannlegeklinikk i Oslo.

Vårt engasjerte team av erfarne tannleger og spesialister jobber sammen for å gi deg den beste mulige tannpleien. Fra generell tannbehandling til estetisk tannbehandling, har vi ekspertise og utstyr til å ta vare på alle dine tannhelsebehov.

Besøk oss i dag og opplev forskjellen.

Kart

Adresse: Wilses gate 2A, 0178 Oslo, Norway
Åpningstider: Mandag - Fredag 09:00 - 18:00

Bestill time

Grünerløkka Team:

Oral Kirurg

Jaehyun Sim

Tannlege

Ajsela Hadzalic

Sekretær

Nader Al Nazzal

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalingsløsninger

Hos oss kan du betale på forskellige måter. Vi tilbyr våre pasienter en fleksibel betalingssituasjon. Du kan velge mellom kontant betaling eller faktura. Vi tilbyr nedbetalingsavtale og pasientservice gjennom credicare. Du kan også velge å dele opp regningen slik det passer deg. Du har mange alternativer å velge mellom, blant annet kan du dele opp regningen over 12 måneder uten rente. Når du mottar regningen velger du hvordan du vil betale, les mer om resursbank.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt på nettside eller ring oss på: Tlf: 22 23 33 33.