Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Tannstein: Hvordan Forebygge og Fjerne for et Sunnere Smil

Tannstein: Hvordan Forebygge og Fjerne for et Sunnere Smil

Tannstein: Hvordan Forebygge og Fjerne for et Sunnere Smil

Tannstein: Hvordan Forebygge og Fjerne for et Sunnere Smil

Tannstein er et vanlig tannproblem som kan påvirke både munnhelsen og smilens estetikk. Hos Clinica Smile, forstår vi viktigheten av å forebygge og fjerne tannstein for å opprettholde et sunt og attraktivt smil. Denne artikkelen vil gi deg innsikt i hva tannstein er, hvordan det dannes, og effektive metoder for å håndtere det.

Hva er Tannstein?

Tannstein, også kjent som calculus, er en hard avleiring som dannes på tennene når plakk ikke fjernes og mineraliseres. Dette kan føre til en rekke tannproblemer, inkludert tannkjøttsykdom og dårlig ånde.

Forebygging av Tannstein

Forebygging av tannstein begynner med god munnhygiene. Dette inkluderer:

  • Regelmessig børsting, minst to ganger daglig.
  • Bruk av tanntråd for å fjerne plakk mellom tennene.
  • Regelmessige tannlegebesøk for profesjonell tannrens.

Fjerning av Tannstein

Fjerning av tannstein krever profesjonell hjelp. Hos Clinica Smile utføres dette vanligvis gjennom en prosedyre kjent som Airflow-rens, som effektivt fjerner tannstein uten å skade tennene.

Behandling etter Fjerning av Tannstein

Etter fjerning av tannstein er det viktig å opprettholde god munnhygiene for å forhindre ny dannelse. Dette kan inkludere bruk av spesialiserte tannpleieprodukter anbefalt av din tannlege.

Bestill Tannlegetime for Tannsteinbehandling

Hvis du er bekymret for tannstein og ønsker en profesjonell vurdering, bestill en time hos Clinica Smile i dag. Vi er dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå og opprettholde et sunt og strålende smil.

For mer informasjon om tannstein og andre tjenester vi tilbyr, besøk vår prisliste og finn ut hvordan du kan få trygderefusjon for tannbehandling.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!