Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Monday to Friday: 09:00 - 18:00 / Tel: 22 23 33 33
Language

Tannlegesenter på Frogner

Frogner | Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo

Vår kompetanse innen tannbehandling

Vi ønsker deg velkommen til vår moderne klinikk midt i hjertet av Frogner. Med en historie som strekker seg over flere tiår, har vi etablert oss som en ledende tannlegeklinikk i Oslo.

Vårt engasjerte team av erfarne tannleger og spesialister jobber sammen for å gi deg den beste mulige tannpleien. Fra generell tannbehandling til estetisk tannbehandling, har vi ekspertise og utstyr til å ta vare på alle dine tannhelsebehov.

Besøk oss i dag og opplev forskjellen.

Frogner Team:

Oral Kirurg

Jaehyun Sim

Tannlege

Lina Ingenhoff

Tannlege

Kotryna Vipartaite

Tannlege

Seo-ih Jon

Tannlege

Elsa Cristina Ingebrigtsvold

Sekretær

Mariem Al-Azawi

Kart

Adresse: Bygdøy Allé 18, 0262 Oslo, Norway
Åpningstider: Mandag - Fredag 09:00 - 18:00

Bestill time

Tannhelse Tips:

  • Børst tennene riktig: Børst tennene grundig to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Bruk en fluorholdig tannkrem for å styrke tannemaljen.
  • Rengjør mellom tennene: Bruk tanntråd eller mellomromsbørster daglig for å fjerne plakk og matrester som børsten ikke når.
  • Besøk tannlegen regelmessig: Gå til tannlegen minst to ganger i året for rutinemessige sjekk-ups og profesjonell tannrensing.
  • Spis en sunn kosthold: Reduser inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer som kan føre til tannråte. Spis mer frukt, grønnsaker og kalsiumrik mat for å opprettholde sterke tenner.
  • Unngå tobakksprodukter: Røyking og snusing kan forårsake tannproblemer og tannkjøttsykdom. Prøv å slutte eller redusere bruken av disse produkter for bedre tannhelse.
  • Beskytt tennene under aktiviteter: Bruk en tannbeskytter under idrettsaktiviteter eller når du utfører aktiviteter med risiko for tannskader.
  • Ta vare på tannproteser: Hvis du har proteser, sørg for å rengjøre dem regelmessig og oppbevare dem på en trygg måte for å unngå skade og infeksjon.

Følg disse tipsene for å opprettholde en sunn munnhelse og et strålende smil!

Betalinger

Med MediPay av PayEx, betalingsadministrasjonen er enklere for deg. Vårt mål er å sørge for at du kan fokusere på din tannbehandling uten bekymringer. MediPay gir deg flere praktiske betalingsalternativer, inkludert kredittkort, Vipps og fakturaer, slik at du har friheten til å velge hvordan du ønsker å betale for dine tjenester.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag, du kan nå bestille time direkt på nettside eller ring oss på: Tlf: 22 23 33 33.

Book Online