Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Monday to Friday: 09:00 - 18:00 / Tel: 22 23 33 33
Language
All-On-4 Protese

All-On-4 Protese

Drømmer du om et strålende smil? Hos oss på Clinica Smile tilbyr vi avanserte og skreddersydde løsninger for å gi deg det smil du alltid har ønsket deg. Vårt fokus i dag er på All-On-4 Protese - en revolusjonerende tilnærming til tannprotetikk som kan forandre livet ditt.

All-On-4 Protese er ikke bare en estetisk løsning, men en innovativ metode som gir deg et fast, naturlig smil selv om du mangler flere tenner. Vår dedikerte stab av erfarne tannleger på Clinica Smile er her for å veilede deg gjennom denne spennende prosessen.

Før du tar det avgjørende steget mot All-On-4 Protese, anbefaler vi at du møter våre tannleger for en grundig konsultasjon og undersøkelse. Under konsultasjonen vil vi lytte til dine ønsker og bekymringer, og gjennomføre en omfattende undersøkelse av tennene dine ved hjelp av avansert bildebehandling som OPG og 3Shape.

Når vi har fått et helhetlig bilde av din munnhelse, vil vi diskutere All-On-4 Protese som en potensiell løsning. Vi guider deg gjennom hele prosessen, inkludert forberedelse av tennene, valg av farge og form, og selve påsettingen av protesene. Vårt mål er å sikre at du føler deg trygg og informert før du tar beslutningen om All-On-4 Protese.

En av fordelene med denne proteseformen er at den gir deg et fast bitt og et naturlig utseende. Våre erfarne tannleger vil jobbe for å bevare så mye av den naturlige tannstrukturen din som mulig. I noen tilfeller kan det være nødvendig med tilleggsbehandlinger som tannfylling, rotfylling eller tanntrekking før påsetting av protesene, men vi vil alltid diskutere alternative behandlingsmuligheter med deg.

Etter påsettingen av All-On-4 Protese vil du kunne gjenopprette ikke bare ditt smil, men også din livskvalitet. Vårt dedikerte team vil gi deg grundige instruksjoner om hvordan du skal ta vare på protesene og opprettholde god munnhygiene for å sikre langvarig komfort og funksjonalitet.

Ikke nøl med å kontakte oss for en konsultasjon om All-On-4 Protese. Vi tilbyr også et bredt spekter av andre tannbehandlinger som tannbleking, tannimplantater, proteser, tannbroer og mye mer, alt med målet om å gi deg et sunt og vakkert smil som varer livet ut.

Bestill din konsultasjon i dag og ta det første skrittet mot et nytt kapittel med et strålende smil!

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!