Left Fortsett å handle
Din Bestilling

Du har ingen varer i handlekurven din

Mandag til fredag : 09:00 - 18:00 / Tlf: 22 23 33 33
Språk
Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk

Jeg beklager å høre at du opplever tannlegeskrekk. Tannlegeskrekk er en vanlig tilstand som påvirker mange mennesker. Det er flere måter å håndtere tannlegeskrekk på, inkludert:

  1. Kommunikasjon: La tannlegen din vite at du føler deg engstelig. De kan hjelpe deg med å føle deg mer komfortabel ved å forklare hva de gjør og hva som skjer under behandlingen.

  2. Avslapningsøvelser: Pusteøvelser og andre avslapningsteknikker kan hjelpe deg med å roe ned og redusere angstnivået.

  3. Beroligende midler: I noen tilfeller kan tannlegen din foreskrive beroligende midler eller mild sedasjon for å hjelpe deg med å slappe av under behandlingen.

  4. Distraherende teknikker: Å ha noe å fokusere på, som musikk eller en beroligende video, kan hjelpe deg med å distrahere deg fra behandlingen og redusere angstnivået.

Husk at tannlegen din er der for å hjelpe deg med å ta vare på tennene dine og holde munnen din sunn. Jo mer åpen du er om din tannlegeskrekk, desto lettere vil det være for tannlegen din å tilpasse behandlingen og hjelpe deg med å føle deg mer komfortabel.

Bestill Time

Husk at du kan booke time i dag via våre online booking system! Eller ring oss på 22 23 33 33. Få booking bekreftelse på sms og e-post med engang!